banner69

Has Otomotiv müşterilerini Kıbrıs’ta ağırladı

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv, yıl içerisinde müşterilerine yönelik düzenlediği etkinliklerin en sonuncusu 5-7 Aralık tarihleri arasında Kıbrıs’ta gerçekleştirdi.

banner114
YAŞAM 15.12.2014, 17:54 15.12.2014, 17:56 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv müşterilerini Kıbrıs’ta ağırladı
Etkinlikte şehirlerarası otobüs, turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren firmaların yanı sıra uluslararası nakliye firma yetkilileri de yer aldı. Has Otomotiv’in 5-7 Aralık’ta gerçekleştirdiği müşteri buluşmasına Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, İstanbul Genel Müdürü Cem Aşık, İzmir Genel Müdürü Turan Dik, Susurluk Genel Müdürü Gülseven Diken ve satış müdürleri eşlik etti. 

2014 yılının yorgunluğunu atma fırsatı bulan taşımacılar, Kıbrıs’ta şehitlik, çıkartma plajı, yeşil hat sınır gezisi, Ledra Palas Sınır Kapısı ve Girne Limanını ziyaret ettiler. 

Her yıl düzenlenen etkinliklerle, müşterilerle buluşmaya büyük önem verdiklerini belirten Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, “Yıllardır iş ortağımız olarak gördüğümüz müşterilerimizle bir araya geliyoruz. Bu yılın en son etkinliğini de bu sefer yolcu ve nakliye alanında olmak üzere geniş bir müşteri grubuyla gerçekleştirdik. Bu etkinlikle yılın yorgunluğunu atarken gelecek yıla da bir anlamda enerji depoluyoruz. Aynı zamanda onlarla birlikte görüş alışverişinde bulunarak bizlerden beklentilerini öğrenme fırsatı elde ediyoruz. Şimdiden tüm taşımacı dostlarımızın yeni yılını kutluyor ve 2015’te sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159