Mehmet Öksüz’ün annesne mevlit okutuldu

banner113

TTDER Genel Sekreteri ve Mini Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüz annesi Hatice Öksüz’ün vefatının 40’ıncı gününde düzenlenen etkinlikte mevlit okutuldu.

banner114
YAŞAM 17.08.2018, 12:23 17.08.2018, 12:48 Taşıma Dünyası
Mehmet Öksüz’ün annesne mevlit okutuldu
6 Ağustos Pazartesi günü Turizm Taşımacıları Derneği’nin Samatya’daki otoparkında Genel Sekreter Mehmet Öksüz’ün annesi Hatice Öksüz için mevlit okutuldu, katılımcılara yemek verildi. Düzenlenen etkinliğe TOBB karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Başkanı Birol Özcan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, IPRU Başkanı Fatih Tamay, Yönetim Kurulu Üyeleri, İSTAB Başkanı Turgay Gül, İSTAB Eski Başkanı ve İTO Meclis Üyesi Ahmet Karakış, UYOF ve PUİS Başkanı İmran Okumuş, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Hıdır Erdi Şahin, Bursa Genel Müdürü Tanju Nayır, İzmir Şubesi Genel Müdürü Caner Perk, MAPAR İstanbul Otobüs Satış Müdürü Gökhan Çerioğlu, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Anadolu Isuzu Otobüs Satış Müdürü Onur Çetinkaya, Bölge Satış Yöneticisi Ferhat Sancaklı, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, İkinci El Satış Müdürü Sami Acerüzümoğlu, HTA Satış Müdürü Osman Çoban, Mengerler Ticaret Türk AŞ İstanbul Hafif Ticari Araç Satış Müdürü  Hüseyin Özcan, Mengerler Bursa Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki ile çok sayıda firma sahibi katıldı.  

Dostlarım yalnız bırakmadı
Annesinin vefatına yönelik düzenlenen mevlit okutulmasına sektör mensubu dostlarının katılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Öksüz, “Annemin vefatının 40’ıncı gününe yönelik gerçekleştirilen etkinlikte sivil toplum kuruluşları, firma sahipleri ve üreticilerin katılması ve yanımızda olmasından büyük bir mutluluk duydum. Bütün dostlarıma, meslektaşlarıma bugün yanımda oldukları ve annem için dua ettikleri için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159