Otobüsçüler TOSEV’in gecesinde buluştu

banner113

Otobüsçülerin çocuklarına burs vermek amacıyla 18 Ocak 2013 tarihinde kurulan Türkiye Otobüsçüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı TOSEV’in 1’inci geleneksel dayanışma gecesinde otobüsçüler biraya geldi.

banner114
YAŞAM 26.09.2018, 15:05 26.09.2018, 15:33 Taşıma Dünyası
Otobüsçüler TOSEV’in gecesinde buluştu
22 Eylül Cumartesi günü Tüyap Palas Otel Balo Salonu'nda yapılan geceye çok sayıda sektör mensubu ve üretici firma ve bayi yöneticileri katıldı. Gecede konuşan TOSEV Başkanı Latif Karaali, Türkiye’nin gelişiminde ve büyümesinde otobüsçülük sektörünün çok büyük bir önem taşıdığını söyledi. UATOD Başkanı Mehmet Erdoğan da gecede yaptığı konuşmada, 2013 yılında kurulan TOSEV’in bu süreçte binlerce öğrenciye burs verdiğini açıklayan Erdoğan, “Bu burs çalışmaları daha da artarak devam edecek” dedi. TOFED Genel Başkanı Birol Özcan da gecede sektör mensuplarına seslendi: TOSEV’in kuruluş amacı otobüsçülerin çocuklarına burs imkanı sağlamak. Bu sektör dünyanın en kaliteli hizmet sürecini veriyor. Birçok sorunlara rağmen bu sektör mücadele etmeye devam ediyor. Yetkililerden bu sektörün sorunlarına çözüm arayışında desteklerini bekliyoruz” dedi.

Geceye katılan İstanbul Ulaştırma Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Doğan, 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle U-ETDS Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi’nin devreye gireceğini belirterek, tüm firmalardan bu sisteme uyum sağlamak için çalışmalar yapmasının önemine dikkat çekti. Gecede daha sonra sahne alan sanatçılarla birlikte sektör mensupları keyifli bir gece geçirdi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159