PUİS 50’nci yılını kutlayacak

banner113

Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PUİS) üyesi akaryakıt bayileri ve otobüsçüler PUİS’in iftarında buluştu.

banner114
YAŞAM 20.06.2016, 12:22 20.06.2016, 23:09 Taşıma Dünyası
PUİS 50’nci yılını kutlayacak
13 Haziran Pazartesi akşamı düzenlenen iftar yemeğine PUİS Başkanı İmran Okumuş, Eski PUİS Başkanı İsmail Aytemiz, Eski TABGİS Başkanı Atıf Ketenci, TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Başkanı Birol Özcan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Yönetim Kurulu Üyeleri, IPRU Başkanı Fatih Tamay, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüz, UATOD Başkanı Mehmet Erdoğan, TOF Başkan Yardımcısı İbrahim Arttırdı, Tahsin Yücefer, Genel Sekreter Nusret Ertürk, Eski TOFED Başkanı Rüştü Terzi, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ile çok sayıda akaryakıt bayisi sahibi katıldı. 

50 yılı kutlayacağız

2017 yılında PUİS’in 50’nci yılını kutlayacağını belirten PUİS Başkanı İmran Okumuş, “49 yıllık geçmişinde PUİS’e emek veren, emeği geçen herkese, yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. PUİS sektörün tek bir çatı örgütüdür. 1967 yılında kurulan ve bugün dostlarımızla bir araya gelmemize vesile olan o çatıyı kuranları saygıyla yad ediyorum. Emeği geçenlerin tamamına, şahsım ve birlikte görev yaptığım arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

PUİS Yönetim Kurulu olarak üç hedefle ilerlediklerini açıklayan Okumuş şunları söyledi: “Biz yönetim kurulu olarak üç tane olmazsa olmaz yol haritamızı belirledik. Bunlardan birincisi sadece PUİS için değil, sektör, tüm ülke hatta tüm dünya için adalet dedik. İkincisi şeffaflığı gündemimize aldık. Üçüncüsü de mali disiplin dedik. Bu üç değerden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi, bu değerlerde tüm sektöre katkı sağlamayı kendimize ilke ve hedef edindik. PUİS sadece bayinin yanında değil, ana dağıtım şirketinin de, sektörün de ülkeye katkı sağlayan,  tüm paydaş ve oyuncuların da her zaman yanında. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da yanında olacaktır. PUİS’in en büyük özelliği servet düşmanlığı yapma yerine, servete değer katan, ülkeye değer katan sermayedarın yanında olmaktır. Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar vesile etmesini ve güzellikler getirmesini diliyorum.” ■


PÜİS’in Ankara iftarı 

PÜİS’in İftar yemeği, 9 Haziran Perşembe akşamı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Parkında kurduğu 3 bin kişilik iftar çadırında gerçekleştirildi. İftar yemeğine katılım çok yüksek oldu.

PÜİS'in iftarına üst düzey bürokratlar, akaryakıt ve LPG sektörünün temsilcileri, PÜİS teşkilatı ile çok sayıda bayi katıldı.
PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin paylaşıldığı, diyaloğun en üst seviyelere çıktığı sofralar olduğunu belirterek, “Bu yıl 39’uncusunu düzenlediğimiz Geleneksel İftar Yemeğimizi Ankara’da Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Parkı’nda kurulu 3000 kişilik iftar çadırında gerçekleştirdik. Sayın Bürokratlarımız, sektörümüzün temsilcileri ve bayilerimiz iftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdı. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum”dedi. ■









Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159