Şampiyon Beşiktaş'ın tercihi Temsa Maraton

banner113

2015-2016 Süper Lig sezonu şampiyonu ve bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek tek takım olan BEŞİKTAŞ’ın hem Avrupa arenasında hem de süper ligdeki zorlu koşusunda yanında TEMSA MARATON olacak.

banner114
YAŞAM 19.09.2016, 13:47 19.09.2016, 14:47 Taşıma Dünyası
Şampiyon Beşiktaş'ın tercihi Temsa Maraton
TEMSA MARATON, liderlerin tercihi olmaya devam ediyor. Yolcu taşımacılığının önde gelen firmalarının filosunda yerini alarak kaliteli hizmet sürecinde fark yaratan Maraton, şimdi Şampiyon Beşiktaş’ın da tercihi oldu. Temsa Maraton’un Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne teslimine yönelik Vodafone Arena’da 19 Eylül Pazartesi günü bir tören düzenlendi. Törene Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve  Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı. Düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik birer konuşma yaptı.

TEMSA MARATON, Şampiyona yakıştı
Temsa’nın yepyeni ürünlerle 2016’ya adım attığını ve yeni ürünlerin de pazarda kullanıcılarının büyük beğenisi ile karşılandığını belirten Genel Müdür Dinçer Çelik, “Yılın ilk 8 ayında büyük otobüs pazarında yüzde 30’un üzerinde elde ettiğimiz seviye de bu büyük beğeninin göstergesi. Ağustos ayının lider markası da Temsa oldu. Bugün ise iki lider markanın buluşmasına tanık oluyoruz. Yolcu taşımacılığının amiral gemisi Maraton ile ülkemizin en önde gelen kulüplerinden 2015-2016 sezonunun şampiyonu BEŞİKTAŞ buluştu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün isteğine göre özel olarak dizayn edilen Temsa Maraton ile maç öncesinde ve sonrasında teknik heyet ve futbolcuların seyahat sürecinin keyfe dönüşeceğine inanıyoruz. Biz, Şampiyon Beşiktaş’a Maraton’un yakıştığını düşünüyoruz. Bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek tek takım olan Beşiktaş’ımıza Avrupa arenasındaki bu zorlu yolculuğunda başarılar diliyoruz. Hem şampiyonlar liginde hem de 2016-2017 süper lig sezonunda yoğun bir mücadele yaşayacak olan Beşiktaş’ın yanında Maraton aracımız olacak” dedi.

Prestij SX de Şampiyonun kadrosunda 
Ayrıca uzun yol taşımacılığının lider ürünü Maraton’un yanı sıra kısa mesafe taşımacılığının lider aracı Prestij SX de Beşiktaş’ın yanında olacak.  Zorlu bir süreç yaşayan ülkemizin, Beşiktaş’ın Avrupa arenasında alacağı başarılı sonuçlarla mutlu olmasını diliyoruz. Biz de Şampiyonun yanında olmanın onunla birlikte başarıya yol almanın gururunu birlikte yaşayacağız. Sayın Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerine de tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 



Ülkemizin Gururu TEMSA 
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Marka değeri her geçen gün hızla artan Beşiktaş’ın sponsorluk ve marka işbirliklerinde de transferlerimiz kadar büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz, güven içerisinde ve üst düzey konforla, dünyanın tercih ettiği Temsa Maraton ile seyahat edecekleri için çok mutluyuz. Üretim gücü ve dünyaya ihraç ettiği otobüslerle ülkemizin gururu olan Temsa ve dünya markası Beşiktaşımızın işbirliği hayırlı, uğurlu olsun.“ dedi.

Kulüp müzesinde TEMSA MARATON
Daha sonra Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün müzesinde sergilenmek üzere dev bir otobüs maketi Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik tarafından Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman’a sunuldu.

Temsa Maraton hakkında
Temsa Maraton, dünyada çift akslı ilk düz taban Super High Deck aracı olarak üretilerek 41+1+1 ve 46+1+1 koltuk opsiyonu ile pazara sunuldu. Koltuklar ve koridor arasındaki basamaksız dizaynın, geniş bagaj hacmi ve Maraton’un göz alıcı dizaynı iş ortaklarımız olan otobüsçülerimiz tarafından çok beğenildi. Ayrıca kaptanlarımız için de konfor düzeyinin çok üst düzeye taşındığını söylememiz gerekiyor. Geniş sürücü bölgesi, programlanabilir LCD cluster’ı, ergonomik tuş takımı, dijital gösterge paneli, uyku kabininde iklimlendirme sistemi kaptanlarımız için hayata geçirilen konforlar arasında. Mükemmel yol tutuşunun yanısıra  AEBS, LDWS, EAS, ESC, ACC ve akıllı yangın söndürme sistemleri,  Maraton’da mevcut. R66-02 yönetmeliği bildiğiniz üzere önümüzdeki dönemde tüm araçlarda standart olacak, Maraton ve Maraton VIP’de bu yönetmelik ile aracımızın ağırlığını arttırmadan müşterilerimize şimdiden sunuyoruz. Maraton aracımız ayrıca geliştirilmiş CAN haberleşme sistemi ile donatılmış olup, araçtaki kablo tesisatlarını azaltmıştır. Yolcular için Maraton’da seyahat konforunu bir üst düzeye daha taşıyoruz. Rahat ve geniş koltuklar ile seyahat gerçekten hiç olmadığı kadar keyifli hale gelecek. Ayrıca güçlü ısıtma ve soğutma sistemi de seyahat sırasında yolculara keyif veriyor.







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159