banner69

TTDER ve MAPAR Aşure Günü düzenledi

banner113

Turizm Taşımacıları Derneği Genel Sekreteri Mehmet Öksüz ve MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in evsahipliğinde TTDER Otoparkı’nda Aşure Günü düzenlendi.

banner114
YAŞAM 03.09.2020, 17:28 17.09.2020, 19:47 Taşıma Dünyası
TTDER ve MAPAR Aşure Günü düzenledi

Otobüsçüler TTDER ve MAPAR ev sahipliğinde Aşure Günü'nde biraraya geldiler. 3 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen etkinliğe TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, Başkan Yardımcıları Mustafa Özcan, Hasan Yüksel Kurnaz, Musa Çaktır, Yönetim Kurulu Üyesi Türker Başkurt, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, IPRU Başkanı Fatih Tamay, İSTAB Başkanı Turgay Gül, İSTAB Genel Sekreteri Esat Yıldırım, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Talip Öztürk, Eski TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ile firma sahip ve yöneticileri katıldı.






Otobüsçü meslektaşlarımızla bir araya geldik


TTDER Genel Sekreteri Mehmet Öksüz, Aşure Günü etkinliği ile otobüsçülerle bir araya gelmek istediklerini belirterek, “Zaten salgın nedeniyle bütün dünya zor günler geçiriyor. Taşımacılık sektörü de çok ağır ekonomik kayıplar yaşadı. Biz otobüsçü meslektaşlarımızla hem bir araya gelmek, hem bu zorlu sürecin aşılması için istişarede bulunmak istedik. MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ile bir etkinlik organize ettik. Uzun süredir birbirini göremeyen meslektaşlarımızda böylece bir araya gelme fırsatı buldu” dedi.




Birlik ve beraberlik için bu günler önemli


MAPAR olarak otobüsçülerle bir araya gelmeye her zaman özel bir önem verdiklerini belirten Yalçın Şahin’in şunları söyledi: TTDER Genel Sekreteri Sayın Mehmet Öksüz ile birlikte bu etkinliği düzenlemek için harekete geçtik. Aşure ayındayız malum. Hem bir öğle yemeği yiyelim, hem aşure dağıtalım ve bir araya gelelim istedik. Birlik ve beraberlik için bu tür günlere özel önem vermek gerektiğini düşünüyorum. Tüm dünya bir Pandemi süreci yaşıyor. Kötü bir dönem geçiyor. Otobüsçüler için de 2020 iyi geçmedi. Biraya gelmek moral vermek, almak adına da çok önemli. Geleceğe yönelik istişare de yapıyoruz ve sektörü daha iyi hangi noktaya taşıyabiliriz diye konuşuyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159