Arkadaş Ticaret OtoPratik hizmette

banner113

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunabilmek amacıyla geliştirdiği OtoPratik konseptini Çanakkale’ye de taşıdı.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 06.05.2014, 16:35 06.05.2014, 16:45 Taşıma Dünyası
Arkadaş Ticaret OtoPratik hizmette
Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri tüm ana ürünleri bir arada sunabilmek amacıyla geliştirdiği OtoPratik konseptini Çanakkale’ye de taşıdı.

Çanakkale Arkadaş Ticaret OtoPratik mağazasında, her biri alanında uzman olan profesyonel çalışanlar tarafından, son teknoloji ürünü ekipmanlarla %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunulacak.
Türkiye lastik pazarı lideri Brisa, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi temel bakım ihtiyaçlarını aynı çatı altında kaliteli ve hızlı bir şekilde karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ve Türkiye genelinde 21 ilde bulunan OtoPratik mağazalarını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, Çanakkale ilinde Arkadaş Ticaret OtoPratik Mağazası da 30 Nisan Çarşamba günü düzenlenen törenle hizmete girdi.

OtoPratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünler bir arada müşteriye sunulduğu gibi; lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi,  klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Açılış törenine katılan Brisa Tüketici Ürünleri Satış Direktörü Şevket Saral, “Brisa çatısı altında oluşturduğumuz OtoPratik’ler ile İstanbul, Ankara gibi büyük illerimizle beraber Anadolu’da da yaygınlaşma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Ortalama iki saat içinde bitirilen hızlı oto bakım hizmetleri verdiğimiz OtoPratik mağazaları, müşterilerimize araç bakımını en kolay, en kaliteli, en ekonomik ve hızlı şekilde sunmamızı sağlıyor. Müşteri deneyimini mükemmelleştirmek yolunda bizim için önemli bir platform. Bu yolda işortaklarımızla beraber uzmanlaşıyor, iş zenginleştirme süreçlerine yön veriyor ve büyüyoruz” dedi.  
Arkadaş Ticaret OtoPratik Genel Müdürü Cihat Gılafçı, “OtoPratik’in hızlı araç bakım konseptinde ve lastik hizmetlerinde fark yaratan bir mağaza olması için elimizden geleni yapacağız. Yeni mağazamızda, kaliteden taviz vermeyen iş anlayışımız doğrultusunda, gerek kullandığımız son teknoloji ürünü ekipmanlarımız, gerekse her biri alanında uzman profesyonel çalışanlarımızla %100 müşteri memnuniyetini hedefleyen bir ürün ve hizmetler bütünü sunacağız” dedi.
2014 yılında 14 yılı geride bırakan Brisa’nın iş ortağı olan Arkadaş Ticaret OtoPratik mağazası, toplam 450 m2 kapalı alanı içindeki 350 m2’lik servis alanında aynı anda 7 araca servis hizmeti verebiliyor. 


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159