AŞTİ Kooperatif’in Başkanı Çavuş Çiçek oldu

banner113

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde sektöre ve yolculara sunduğu kaliteli ve güvenli hizmet yapısı ile örnek olan AŞTİ Kooperatifinde yeni yönetim iş başına geldi.

banner114
YOLCU TAŞIMA 30.07.2019, 16:32 02.08.2019, 10:18 Taşıma Dünyası
AŞTİ Kooperatif’in Başkanı Çavuş Çiçek oldu

Ankara Otogar İşletmecileri Otobüs İşletmeciliği ve Servis Hizmetleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi, Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda yeni yönetim kurulu ve başkan seçimi de yapıldı. AŞTİ Kooperatif Başkanlığı’na Çavuş Çicek seçilirken yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu. Başkan Vekili Kemal Mermer, Başkan Yardımcısı Fatih Dorukan, Genel Sekreter Sami Kahraman, Servis Koordinatörleri Nusret Seven, Tayfun Demir ve Ali Akdemir, İdare Amiri Metin Koç, Basın Sözcüsü Mahmut Özdemir, üyeler Ahmet Çelik ve İbrahim Çalık.


Şeffaf ve hesap veren bir yönetim olacağız


Başkan Çavuş Çiçek Taşıma Dünyası’na yaptığı açıklamada, görev aldıkları bu süreçte en önemli önceliklerinin şeffaf ve hesap veren bir yönetim olmak olduğunu belirtti. Bütün sektör mensuplarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da belirten Çavuş Çiçek, ‘Yolcularımıza ve sektör mensuplarımıza en iyi ve en kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Hizmet yapımız ile AŞTİ Kooperatifi diğer illerdeki sektör mensuplarına örnek olmuş bir şirket. Biz hem örnek olmaya hem de öncü olmaya devam edeceğiz. Üyelerimizin haklarını sonuna kadar korumak ve kazançlarını büyütmek istiyoruz. Görev aldığımız bu süreçte kamu ile de iyi diyalog kurarak yaşanan sorunların tespiti ve çözüm önerilerini masaya yatıracağız. Hem Ankara Büyükşehir Belediyesi hem de işletmeci şirket ile otogarda en iyi hizmetin verilmesini sağlamak bizim de önceliğimiz arasında. Bize güvenen ve destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyor. Bu süreçte güç birliği yaparak emin adımlarla yolumuza yürüyeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159