41 nolu perondan Sabiha Gökçen'e seferler

banner113

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabiha Gökçen Havaalanına yolcu taşımacılığı gerçekleştiren hat 250 araçları, konforlu lüks yolcu otobüsleri ile değiştirildi. Ulaşım Park AŞ Genel Müdürü Yasin Özlü Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Seferlerine başlayan konforlu otobüsler, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali 41 numaralı perondan kalkacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 20.10.2017, 14:43 20.10.2017, 14:51 Taşıma Dünyası
41 nolu perondan Sabiha Gökçen'e seferler
KOCAELİ HAT 250’Yİ SEVDİ

Büyükşehir Belediyesi Sabiha Gökçen Havalanı’na gidecek vatandaşlar için 250 numaralı hat ile hizmete sokmuştu. Vatandaşların önemli bir ihtiyacını gideren hizmet, Kocaelililer tarafından sıklıkla tercih edildi. Bu kapsamda vatandaşların yolculuklarını daha rahat ve konforlu yapmaları için hat 250 araçları lüks yolcu otobüsleri ile değiştirildi. Ulaşım Park AŞ Genel Müdürü Yasin Özlü, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapılan değişim hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

KONFORLU ARAÇLAR

Ulaşım Park Aş Genel Müdürü Yasin Özlü ‘’ Havalimanına giden vatandaşlarımız, hizmete almış olduğumuz Sabiha Gökçen Havalimanına giden hat 250 olan yoğun bir şekilde kullanıyor. Biz de memnuniyet karşısında kayıtsız kalmak istemedik ve araçlarımızı konforlu araçlarla değiştirdik. Şehirlerarası yolcu taşımacılığında kullanılan bu araçlarımızı hat 250’ye entegre ettik ve seferlerimizi artık bunlarla gerçekleştiriyoruz.’’ İfadelerini kullandı.



BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Özlü” Yapılan bu çalışmalar vatandaşlarımızın daha kaliteli bir ulaşım imkanı yaşaması için. Bizlere bu hizmeti sağlayan ve destekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olsun diliyorum‘’ dedi.

HIZLI VE KONFORLU SEYAHAT

Sabiha Gökçen Havalimanına hizmet veren 250 numaralı hat Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bulunan 41 no’lu perondan kalkacak. D-100 karayolunu takip ederek duraklarda yolcu almaya devam eden araçlar Hereke gişelerden otobana bağlanıyor. Hat, Sabiha Gökçen Havalimanına kadar yolcu indirmiyor. Trafik yoğunluğuna göre 60 ile 90 dakika arasında ulaşım sağlayan otobüsler için tek tip ücretlendirme uygulanıyor. Her nereden binilirse binilsin yolcular Tam:13 TL, İndirimli, 10.50 TL, Öğrenci 8 TL ve tek kullanımlık kent kart 14 TL olarak ücretlendiriliyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159