Adana Otogarı ihalesi iptal edildi

banner113

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce 11 Nisan’da yapılacağı açıklanan ancak ihale şartnamesinde yer alan yazım hatası yüzünden 18 Nisan’a ertelenen Adana Otogarı ihalesi bu kez tamamen iptal edildi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 25.04.2018, 11:08 25.04.2018, 11:15 Taşıma Dünyası
Adana Otogarı ihalesi iptal edildi
235 milyon TL bedelle yap-işlet-devret modeli ile inşa edilmesi planlanan yeni Adana Otogarı ihalesi iptal edildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’nün sektörün taleplerini dinlediğini ve ihalenin iptal edildiğini belirten Adana Otobüsçüler Derneği Başkanı Ramazan Ilgan, “Sayın Başkan Hüseyin Sözlü ile ihale öncesinde bir araya gelerek projenin yüksek bedeline dikkat çekmiştik. Ayrıca sektörün ihtiyacından çok daha büyük bir otogar planlamasının yanlışlığını da dile getirdik. Sayın Başkan’da sektörün taleplerine öncelik vereceğini ve yeni Adana Otogarı sektörle birlikte inşa etmeye yönelik bir planlama yapacaklarını ifade etti. 18 Nisan’daki ihalenin de iptal edilmesi ve sektörün taleplerinin dinlenmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Sayın Başkan’a da teşekkür ediyoruz. Yeni otogarımızı belediye sektör el ele birlikte inşa etmek istiyoruz” dedi.   

Yorumlar (2)
Leyla Akgoz 6 yıl önce
ccok yanlis bir karar
Mehmet 3 yıl önce
tarih 1 Aralık 2020 hala mevcut otogarda buz gibi havada oturuyoruz. Yeni otogarı olmayan kaç şehir kaldı. Adanalilar bunu acil gündem maddesi olarak ele almalı bence.
banner117
15
açık
banner159