Artvin Ses Kamil Koç ile birleşti

banner113

Artvin Ses, daha iyi hizmet vermek amacıyla Kamil Koç ile güçlerini birleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 13.03.2020, 21:42 16.03.2020, 13:21 Taşıma Dünyası
Artvin Ses Kamil Koç ile birleşti
Artvin Ses ile Kamil Koç birlikte çalışma toplantısınına Kamil Koç Karadeniz Bölge Müdürü Umut Özcan, Artvin Ses Seyahat Turizmin Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, firma çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin bir konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Artvin Ses Seyahat Turizmin Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilir: “Bundan sonra Artvin Ses otobüsleri üzerinde Kamil Koç logo ve amblemi yer alacak. Bu bir birleşme, Artvin Ses otobüsleri Kamil Koç olarak hizmet verecek. Bölgeyi yine biz yöneteceğiz, Kamil Koç'un Artvin grubu olacağız."

Kamil Koç Karadeniz Bölge Müdürü Umut Özcan; “Artvin’den Antalya ve İzmir’e ilk kez karşılıklı seferler düzenleyeceğiz; İstanbul, Bursa, Ankara seferlerimiz de devam edecek. Misafirlerimize daha kaliteli ve konforlu hizmet sunacağız” dedi.

Umut Özcan, Artvin Bölgesindeki bu yeni yapılanma ile Artvin halkına ülke çapında hizmet sunacaklarını, ülkenin her yanına ulaşmış Kamil Koç hizmet ağıyla buluşturacaklarını söyledi.


Kamil Koç adına Karadeniz Bölge Müdürü Umut Özcan, Artvin Ses adına Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilir protokol imzalandı. 






Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159