Ayzen Tur Tourismo yatırımı yaptı

banner113

Turizm taşımacılığı alanında hizmet veren Ayzen Turizm Tourismo 15 yatırımı yaptı. Araç Pamukkale Turizm filosunda hizmet verecek.

banner114
ŞEHİRLERARASI 08.08.2019, 11:39 08.08.2019, 14:31 Taşıma Dünyası
Ayzen Tur Tourismo yatırımı yaptı

7 Ağustos Perşembe günü Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat töreni ile Ayzen Tur filosuna 4’uncü Tourismo aracını daha kattı. Yeni Tourismo 15 aracın satışını Mengerler İstanbul gerçekleştirdi. Teslimat törenine Ayzen Tur firma sahipleri Eyüp Çelebi, Zafer Çelebi, Nuri Çelebi, Murat Çelebi, Ayzen Tur iş
ortağı Erman Geyik, Mengerler İstanbul Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki, Mercedes-Benz Türk Otobüs Teslimat Sorumlusu Ziya Kersin katıldı.



4’üncü Tourismo yatırımı


Teslimata yönelik Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulunan Eyüp Çelebi, “Ayzen Tur olarak hizmet sürecinde en iyisini verme yönünde bir anlayışımız var. Bu araç Pamukkale Turizm filosunda hizmet veren 4’ücü Mercedes olacak. Filomuzda bir de Setra marka aracımız bulunuyor. Bayramda yolculara en son model araçla hizmet vermenin gururunu yaşayacağız. Pamukkale Turizm ile işbirliğimizden de çok memnunuz. Yeni aracımız hem bize hem de Pamukkale Turizm firmasına hayırlı, uğurlu olsun. Buradan tüm sektör mensuplarımızın bayramlarını kutluyorum, kazasız, belasız ve bol kazançlı bir bayram diliyorum” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159