banner69

Cafer Sadık Bababalım son yolculuğuna uğurlandı

banner113

Pamukkale Turizm’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Sadık Bababalım Denizli’de son yolculuğuna uğurlandı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 12.09.2019, 09:58 12.09.2019, 10:03 Taşıma Dünyası
Cafer Sadık Bababalım son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’de tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybeden Cafer Sadık Bababalım, 11 Eylül Çarşamba günü ikindi vakti Müftü Ahmet Hulusi Camii’sinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Bababalım için PAÜ Müftü Ahmet Hulusi Camii ve Külliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Denizli Valisi Hasan Karahan, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım, şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı sektör mensupları, meslek örgütleri yöneticileri, araç üreticileri ve bayileri ile Denizlispor Kulübü yöneticileri ve taraftarları, Bababalım Ailesi’nin yakınları dostları ve Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalğıç ve firma çalışanları katıldı.



Merhum Cafer Sadık Bababalım’ın oğlu Mazlum Bababalım, PAÜ Müftü Ahmet Hulusi Camii ve Külliyesi’nin avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını Denizli Müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı. Kılınan Cenaze namazından sonra Cafer Sadık Bababalım, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159