Çanakkale Truva’ya ilk Temsa Maraton

Yeni yılda otobüs yatırımları sürüyor. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Çanakkale Truva filosuna 1 Temsa Maraton ekledi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 17.01.2019, 12:30 17.01.2019, 12:43 Taşıma Dünyası
Çanakkale Truva’ya ilk Temsa Maraton
İstanbul Otogarı’nda Temsa merkezinde düzenlenen etkinlik ile Temsa Maraton Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından Volkan Yavuz Özbek ve Enis Yavuz Özbek kardeşlere 16 Ocak Çarşamba günü teslim edildi.  

Yeni yatırımlar yapacağız

Tuzla’da otomotiv, gıda, tekstil, sağlık sektörüne yönelik kalibrasyon işi ile uğraştıklarını belirten Volkan Yavuz Özbek, “ Otobüsçülük bizim baba mesleğimiz. Abim Enis Yavuz Özbek devam ediyor. Bizde bu nedenle bu sektörden vazgeçemedik. Temsa’nın yeni Maraton araçlarını da çok beğendim. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sayın Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Satış Müdürü Sayın Şafak Kıyar’ın ilgi ve alakası, iyi ve güzel esnaf anlayışları nedeniyle tercihimiz bu yönde oldu. Bu işbirliğinden çok memnun kaldık. Maraton aracımızdan da memnun kalacağımıza inanıyoruz. Bu güzel araç üretiminden dolayı Temsa’yı kutluyorum. Bundan sonra Temsa ailesine girdiğimizi düşünüyoruz ve bu aile içerisinde yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Birazda yeni yatırımı ülkenin ve sektörün gidişatı belirleyecek. İsteğimiz yeni araçlarla çalışmak ve iki yılda bir aracımızı yenilemek” dedi.  

Çanakkale Truva ailesinde yerimizi aldık

Çanakkale Truva filosunda hizmete başlamaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Volkan Yavuz Özbek, “Sayın Sinan Uzun ve Turgay Kılıç bizim ailemiz gibidir. Bize verdikleri değer ve katkılardan dolayı Özbek ailesi olarak kendimizi borçlu hissediyoruz. Bunu samimiyetle söylüyorum; kendimizi Çanakkale Truva ailesinin bir parçası olarak görüyoruz. Sadece bir ticari kazanç elde etmek için bu firmada yerimizi almadık. Kısmetse sömestr tatili boyunca yeni aracımızla hizmet vereceğiz” dedi. 

Evdeki çocuklarıma değil, aracıma bakarım

Sektörde 13 yaşından beri çalışan babasının yanında önce muavinlik ile başlayıp bugün kaptan olarak devam eden Enis Yavuz Özbek, “Babam bu işten emekli oldu. Biz bu işin parası ile büyüdük. Onun içinde bu işe yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu aracı da ben kullanacağım. Bugüne kadar ben çocuklarımla bile aracımla ilgilendiğim kadar ilgilenmedim. İki kızım bir oğlum var. Onlarla hep hanım ilgilendi. Ben kullandığım aracı çocuğum gibi okşarım, sesini dinlerim. Kolay kolay benim kullandığım araç arıza yapmaz. 13 yaşından beri bu işin içindeyim. Ustalarımızdan tutkuyu da öğrendik. Bu işte eski kazançlarda yok. Babam bizim bu işe girmemizi hiç istemedi. Hatta sektörden ayrıldıktan sonra 5 yıl bisiklet kullandı. Bu yatırım sürecinde Sayın Sonat Demirci ve Şafak Kıyar bizimle çok ilgilendi.
Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlk kez bir Temsa Çanakkale Truva filosunda 

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de, bu işbirliğinden çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, “Bizi bir araç satmanın ötesinde mutlu eden bir tarafı var bu işbirliğinin. Sektörümüzün en önde gelen firmaları arasında yer alan kaliteli hizmet anlayışı ile yolculuğunu sürdüren Çanakkale Truva firmasının filosunda ilk kez bir Temsa aracı yer alıyor. Bu bana apayrı bir gurur ve mutluluk veriyor. Bu da Volkan ve Enes Yavuz Özbek kardeşlerin sayesinde oldu” diye konuştu.  


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159