Çavuşoğlu Otomotiv’den Türker Turizm’e Safir teslimatı

banner113

Personel taşımacılığının önde gelen şirketleri arasında yer alan Gebze merkezli Türker Turizm yeni otobüs yatırımları ile filosunu büyütmeye devam ediyor. Temsa yetkili bayii Çavuşoğlu Otomotiv Türker Turizm’e Safir teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.07.2020, 14:06 10.07.2020, 14:48 Taşıma Dünyası
Çavuşoğlu Otomotiv’den Türker Turizm’e Safir teslimatı

Gebze’nin yanı sıra İstanbul ve Bursa’da da faaliyet gösterdiklerini HAVAİST filosunda da 20 adet otobüsleri bulunduğunu belirten Yekta Türker, “2020 yılında 5 adet Temsa Safir siparişi verdik. Bunlardan 2 tanesini teslim aldık. Diğer araçları Eylül ayında verecekler. Filomuzda 2016-2017 Temsa marka araçlarda bulunuyor. Temsa yöneticileri Yurtiçi Satış Direktörü Sayın Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi Sayın Sonat Demirci ve Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Abdurrahman Cavuşoğlu’nun her zaman yakın ilgisi ve desteğini gördük. Temsa yatırımlarında bu desteklerin ve olumlu iş süreçlerinin önemi büyük” dedi.



Safir araçlarımız Türker Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun

Çavuşoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çavuşoğlu da yaptığı açıklamada, “ Türker Turizm sahip olduğu filo büyüklüğü ve hizmet sürecindeki kaliteli, güvenli hizmet anlayışı ile fark yaratan bir firma. Türker Turizm ile uzun soluklu bir işbirliği yapıyoruz. Bundan sonrakı süreçte her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Temsa markasını tercih ettikleri için de teşekkür ediyoruz. Yeni araçların Türker Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159