banner69

Doğu firmaları EBOD ev sahipliğinde buluştu

banner113

Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Serdar Gerilakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan gelen firma sahiplerini ve genel müdürlerini ağırladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 30.10.2017, 11:24 30.10.2017, 11:43 Taşıma Dünyası
Doğu firmaları EBOD ev sahipliğinde buluştu
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge firmaları Lüks Batman, Öz Diyarbakır, Özlem Diyarbakır, Star Diyarbakır, Yeni Diyarbakır, Has Diyarbakır, Star Batman, Muş Ovası, Muş Erçiş İtimat, Erçiş Seyahat, Özlem Batman, Şanlıurfa Astor firma sahip ve genel müdürleri, Ege bölgesi otobüs yazıhane işletmecileri ve dernek başkanlarının katılımı ile EBOD ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, biten yaz sezonunun ardından zorlu bir kış sezonunun geldiği ve düşen yolcu talebinin sektörde haksız ve yıkıcı rekabet ortamını artırmaması ve maliyetlerin düşürülmesine yönelik görüşler dile getirildi. 

EBOD katkı sağlayacak 

Toplantının çok verimli ve başarılı geçtiğini belirten EBOD Başkanı Serdar Gerilakan, “Öncelikle meslektaşlarımızı ağırlamaktan, onlara ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Doğu ve Güneydoğu bölge firmaları haksız ve yıkıcı rekabetle mücadele ve maliyetlerin azaltılması noktasında çok önemli bir birlikteliğin adımını attı. İşletmecilerin yolcu kapma yarışı sırasında yıkıcı rekabetten kaçınmaları, rakip olsalar bile birbirleriyle ticari ahlak çerçevesi içerisinde dost kalabilmenin önemi vurgulandı. Birlikte hareket ederek, sorunlara çözüm aranması da dile getirildi. Katılımcılar, ortak görüşleri çevresinde EBOD’un otobüs firmalarına ve işletmecilerine sağladığı büyük katkılara dikkat çektiler, bu da bizi memnun etti. Bu birlikteliğin devam etmesi için EBOD yönetimi olarak, sorumluluk ve görev almaya hazırız” dedi. ■



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159