Efe Tur’dan temiz bir çevre adımı

banner113

Efe Tur çalışanları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yuvacık Barajı etrafında çöp topladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 27.02.2020, 16:59 02.03.2020, 09:30 Taşıma Dünyası
Efe Tur’dan temiz bir çevre adımı

Efe Tur’un Yeşilova’daki genel merkezinde bir araya gelen yönetici, bilet satış görevlisi, host ve çağrı merkezinden personellerden oluşan gönüllüler, kendilerine dağıtılan eldiven ve çöp poşetlerini alarak grup halinde Yuvacık Barajı’ndaki Sarıkamış Şehitleri yürüyüş parkurunda yürüdüler.




Gönüllü personeller hem havanın güzelliği hem de temiz hava sayesinde keyifli bir gün geçirirken, yerlerdeki çöpleri toplayarak çevreyi temizlediler. Gün sonunda toplanan çöpler çöp konteynerlerine atıldı.







Bizlere emanet edilen doğayı koruyoruz


Efe Tur Kurumsal İletişim ve Yolcu İlişkileri Yöneticisi Samet Türkyılmaz, proje hakkında bilgiler vererek, “Efe Tur ailesi olarak; bizlere emanet olan doğamızı koruyor, çevre bilincini arttırmak adına gelecek nesillerimiz için temiz bir yaşam alanı bırakmak istiyoruz. Toplumumuz ve birbirimiz için doğaya çöp atmamak en büyük sorumluluğumuzdur. Daha yeşil, daha iyi bir gelecek için doğaya saygılı olmalı, çevremizi temiz tutmalıyız” dedi. Türkyılmaz son olarak, bu projenin belirli aralıklarla farklı yerlerde devam edeceğini söyledi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159