Hasmer Otomotiv’den Nevşehir Seyahat’e 2 Tourismo

banner113

Nevşehir Seyahat yeni yıla 2 Tourismo yatırımı ile giriyor. Yeni Tourismo otobüslerin satışını Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 27.12.2019, 18:52 27.12.2019, 18:55 Taşıma Dünyası
Hasmer Otomotiv’den Nevşehir Seyahat’e 2 Tourismo

Yılın son haftasında otobüs yatırım rüzgarı esiyor. Firmalar yıl bitmeden filolarını güçlendirmek adına yeni yatırımlar yapıyor. Nevşehir Seyahat’te filosuna güçlendiren firmalar arasında.

Yolcu taşırken, bölgemizi de tanıtacağız

Nevşehir Seyahat Genel Müdürü Mustafa Yıldız, “2019 yılı sonunda yaptığımız otobüs yatırımı ile filomuzu gençleştirmenin ilk adımlarını attık. Araçlarımızda sadece taşımacılık yaparak, turizmin gelişmesine katkı sağlamak istemedik. Araçlarımıza bölgemizin güzelliklerini de yansıtarak tanıtımı hedefledik. Bu araçlar Tüm Türkiye’yi dolaşırken Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini de yansıtacak. Bu çalışmamız sadece bu araçlarla sınırlı değil. Filomuzdaki diğer araçlarımızın da tasarımlarını değiştirmeyi düşünüyoruz. Böylece bölgemize daha fazla turist gelebilecek. Satın aldığımız bu iki araç Mersin Zonguldak hattında çalışacak. Aynı şekilde İstanbul, Safranbolu ve Pamukkale gibi turizm bölgesine olan yerli ve yabancı yolcularımızı da bu görseldeki araçlarımızla taşıyacağız. Yolarda artık daha fazla peri bacaları ve sıcak hava balonları dikkat çekecek. Hem yenilenen araçlarımızla hem de yeni teknolojik imkanlar kullanılarak satış kanalları ve müşteri hizmetleri yaklaşımı ile kaliteli hizmetten ödün vermeyeceğiz” dedi.



Mercedes-Benz Türk ve Hasmer Otomotiv’e teşekkür


Mercedes-Benz Türk ve bayii Hasmer Otomotiv’e satış sürecinde gösterdikleri destek ve ilgi için de teşekkür eden Mustafa Yıldız, “Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’e ve jet tasarımında ve bakım garanti konularında destek veren Mercedes-Benz Türk A.Ş. yetkililerine teşekkür eder, 2020 yılında yeni yatırımlar ile birlikteliğe devam edeceğiz” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159