Hassoy Otomotiv’den Astor Turizm’e Travego

banner113

Şanlıurfa merkezli Astor Turizm filosuna 2+1 Travego otobüs kattı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk Bayii Hassoy Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 24.10.2019, 15:18 24.10.2019, 15:22 Taşıma Dünyası
Hassoy Otomotiv’den Astor Turizm’e Travego

Yoğun geçen yaz sezonunun ardından şehirlerarası otobüs firmaları filolarını yeni otobüslerle güçlendirmeye devam ediyor. Şanlıurfa merkezli Astor Turizm filosuna 2+1 koltuklu Travego ekledi. Aracı Hassoy Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan, Astor Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan As’a teslim etti. Astor Turizm ile yapılan işbirliğinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Hassoy Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan, “2+1 Travego aracımızın Astor Turizm’e hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz. AstorTurizm ile 2020 yılında da yeni işbirlikleri gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.





Astor Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Adnan As, iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Bu yıl yolcu sayısında da geçmiş yıllara göre iyi bir artış elde ettik. Yolcumuza daha iyi ve güvenli hizmet vermek adına filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz Mercedes-Benz araçların hizmet sürecinde sağladığı kaliteden duyduğumuz memnuniyet yatırım tercihimizi nde o yönde olmasını sağlıyor. Önümüzdeki süreçte yeni yatırımlarla en iyi hizmeti sunma gayretimiz devam edecek. Hassoy Otomotiv’e gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159