Kamil Koç, Doğu Anadolu’da seferlere başladı

banner113

Kamil Koç, 24 Nisan tarihinde başlayan seferlerle Van, Tatvan, Bitlis, Bingöl, Muş ve Ağrı’dan başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Trabzon olmak üzere birçok noktaya sefer planlaması yaptı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 28.04.2015, 14:16 28.04.2015, 14:47 Taşıma Dünyası
Kamil Koç, Doğu Anadolu’da seferlere başladı
Mart ayında Doğu Anadolu bölgesinde Erzurum ve Erzincan seferlerini başlatan Kamil Koç, bölgede yeni sefer noktalarıyla hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. 24 Nisan tarihinde başlayan seferlerle Van, Tatvan, Bitlis, Bingöl, Muş ve Ağrı’dan başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Trabzon olmak üzere birçok noktaya sefer planlaması yapıldı. 

Kâmil Koç firması Genel Müdürü Kemal Erdoğan, yaptığı açıklamada, “2015 yılında Doğu Anadolu bölgesinde birçok yeni noktada yolcularımızın hizmetinde olacağız. Van merkezli seferlerle bölgede adımlarımızı hızlandıracağız. Bir süredir bölgeden çok ciddi talep görüyorduk bu talebi karşılıksız bırakmamak adına Van, Bitlis, Bingöl, Muş ve Ağrı’da sefer planlaması yaptık” dedi.

Kamil Koç’un sektörde “kazan kazandır” prensibini koşulsuz uygulayan tek firma olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Yerelde yaptığımız her işbirliğinde biz de kazanıyoruz firmalar da kazanıyor. Çünkü bizim olmazsa olmazımız adalet.  Maliyetler arttı, rekabet koşulları sertleşti, uçak ve hızlı trende ciddi hareketlilik var; artık ayrışarak küçülmek yerine birleşerek büyümek zamanı” dedi. ■



HEDEF 18 MİLYON YOLCU

Her yıl yolcu sayısı ortalama yüzde 20 oranında büyüyen ve 2014 yılında 16 milyon yolcu taşıyan Kâmil Koç’un 2015 yolcu hedefi, 18 milyon yolcuya hizmet vermek. 2015 yılında yatırımda da hız kesmeyecek firma, 56 ile ulaşan hizmet ağına, 2015 yılında 14 il daha ekleyecek. Kamil Koç, yeni açılacak hizmet noktalarıyla birlikte 2015 yılında 1000 kişi istihdam sağlamayı hedefliyor. 

Topçu Ailesi: Geleceğe güven için Kamil Koç’tayız
Van ve bölgesinde uzun yıllardır hizmet veren, kalitesi ve altyapısı ile bölgenin en seçkin otobüsçü ailesi arasında yer alan Topçu ailesi, Kamil Koç ile gerçekleşen iş ortaklığının mutluluğunu yaşıyor. Ailenin büyüklerinden Sabri Topçu, bölge insanının daha kaliteli hizmet standardını hak ettiğini belirterek, “Kamil Koç, bu sektörün öncü firması. 89 yıllık bir şirket. Şehirlerarasında tarih Kamil Koç ile başlıyor, böylesine büyük bir firmanın iş ortağı olmak bize gurur veriyor. Son 12 yıldır, özellikle bölgemizde, otobüsçülüğün çehresinin değişimine katkı sağladık. Şimdi bu çehreyi Kamil Koç’un katkısıyla daha bir üst seviyeye taşıyacağız. En önemlisi, yatırım yaptığınız bu zorlu sektörde kendinizi güvende hissetmeniz gerekiyor. Biz geleceğimizi güvende görmek istediğimiz için Kamil Koç ailesinde yerimizi aldık. İki ay önce başlayan görüşme sürecinde bir iş ortağı ile nasıl bir kurumsal süreç yönetilmesi gerektiğini, yönetildiğini ve nasıl uyum yakalayabildiğimizi gördük. Kamil Koç ailesi içinde çok mutlu olacağız. Bize aradığımız güveni verdiler… Biz de buradayız artık” dedi. ■

Kamil Koç yeni katılımlarla büyüyor.








Yorumlar (1)
mehmet acar 9 yıl önce
araçlarınızı çaldıranada bekliyoz
banner117
15
açık
banner159