Kâmil Koç’tan “Ege Hat” geliyor

banner113

Kamil Koç filosuna yeni katılan 27 Man Lion’s Coach ve 9 Mercedes Travego otobüs ile İstanbul-İzmir arasında “Ege Hat” konseptiyle Ege'ye özel seyahat deneyimini yeni bir boyuta taşınıyor, yazın seyahat daha da konforlu hale geliyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.06.2020, 12:45 26.06.2020, 13:02 Taşıma Dünyası
Kâmil Koç’tan “Ege Hat” geliyor
Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç, yazı “Ege’ye özel” bir hatla karşılıyor, İstanbul ve Ege’yi yepyeni 36 otobüsle birbirine bağlıyor.

Normalleşme süreciyle birlikte yeniden yollara çıkan Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan köklü karayolu firması Kamil Koç, bir taraftan yolcularının sağlığı için her türlü önlemi alırken, bir taraftan da yeni hatlarla “seyahat keyfini” yükseltiyor.
 
Kamil Koç “yepyeni 36 otobüsle” İstanbul ve Ege’yi birbirine bağlıyor, yolcuları için en yüksek konfor standartlarıyla çıtayı yine kendisi yükseltiyor.
 
Kamil Koç filosuna yeni katılan 27 Man Lion’s Coach ve 9 Mercedes Travego otobüs ile İstanbul-İzmir arasında seyahat deneyimi yeni bir boyuta taşınıyor, yazın seyahat daha da konforlu hale geliyor.
 
Konforlu ve “yepyeni”
 
Kamil Koç’un Ege Hat için özel olarak tahsis ettiği 36 “yepyeni” otobüs iç mekan genişliği, yüksek kalitede oturma alanı ve erişimi kolay servis alanları ile dikkat çekiyor. Kamil Koç’un yeni filosu, 2+1 koltuk düzeniyle yolcularına “Business Class” konforuyla seyahat imkanı veriyor. Ege Hat otobüsleri koltuk arası bardak tutucuları ve saklama gözleri, geniş bagaj rafları ile de gözalıcı! Ayrıca, büyük cam tavan pencereleri, üst seviye UV filtreleri ile yolculuk keyfi daha da artıyor. Ege Hat ile yolculuklar artık “hiç bitmesin” diyeceğiniz bir tatile dönüşüyor.
 

Kadir Boysan

Sürpriz ikramlar ve “hijyen seti” geliyor
 
Kamil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan, “Kamil Koç olarak, otobüs yolculuğunda yenilikçi yaklaşımımızı normalleşme sürecinde de devam ettireceğiz. Corona sürecinde verdiğimiz zorunlu aranın ardından, yatırımlarımıza yeniden hız vermekten mutluluk duyuyoruz.  Ege Hat, yolcularımızın seyahat keyfini daha da artıracak” dedi. Boysan, Kamil Koç’un tüm ikramların bu süreçte “tek kullanımlık ve kapalı ambalaj ve kutularda”  muhafaza edilip servis edildiğini söyledi, ayrıca yolculara hijyen seti dağıtılacağını da belirtti. Boysan,  “bu hatta yolcularımıza sürprizlerimiz de olacak” diye konuştu.
  
“Ege Hat”la İstanbul-İzmir hattında yeni bir seyahat deneyimi sunan Kamil Koç, bu dönemde yolcularının sağlığını en ön sıraya koyuyor. Bilim Kurulu’nun kararları ve yönlendirmelerini harfiyen uygulayan Kamil Koç, temassız vücut ısısı ölçümü, HES kodu uygulamasıyla güvenli seyahat ve otobüslerin düzenli olarak dezenfektasyonuyla “önce sağlık” diyor. Bu hatta özel “hijyen seti” de yolcularımızın sağlığı için alınan önlemleri daha da pekiştirecek.
 
Kamil Koç, yeniden yollara döndüğü bu dönemde yolcularına “Ege Hatla” yeni bir seyahat deneyimi kazandırmaktan dolayı heyecan duyuyor. İstanbul’dan Ege’ye yolculuk artık “daha konforlu, daha sağlıklı.”.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159