banner69

Lider Adana, Yeni Adana ve Adıyaman Gülaras 12 Travego, 4 Setra aldı

banner113

Mercedes-Benz Türk, Lider Adana, Yeni Adana ve Adıyaman Gülaras firmalarına 12 Travego ile 4 Setra teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 18.12.2014, 15:54 24.12.2014, 16:18 Taşıma Dünyası
Lider Adana, Yeni Adana ve Adıyaman Gülaras 12 Travego, 4 Setra aldı
CANER ÖZCAN

Mercedes-Benz Türk, Lider Adana, Adıyaman Gülaras ve Yeni Adana firmalarının Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin’e 12 Travego, 4 Setra teslim etti. 

18 Aralık Perşembe günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Lider Adana, Adıyaman Gülaras ve Yeni Adana firmaları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, Mercedes Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Mengerler Ticaret Türk AŞ Adana Şubesi Akdeniz Motorlu Araçlar Genel Müdürü Süleyman Emen katıldı. 

2014’e veda teslimatı

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım,  Erdal Çetin’in firmalarının otobüsçülük sektöründe önemli bir yeri olduğunu söyledi. Tarım, “Erdal Bey’in bu sektörde son zamanlarda, son derece tutarlı bir büyüme gösterdiğini, büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Cesur bir karar vererek marka değeri olarak önemli bir hamle yaptı. Bugün teslim ettiğimiz araçlar içerisinde 4 Setra TopClass Euro 6 aracımız var. Bu yatırımla beraber, Türkiye’de şehirlerarası otobüsçülük sektöründeki, filolar içerisinde, ilk Euro 6 TopClass Setra’lar Erdal Bey’in firmalarında yer alacak. Kendisini kutluyorum; bunun ekonomik avantajlarını önümüzdeki dönemde Erdal Bey’in tecrübe edeceğine inanıyoruz” dedi. 

Tarım, Mercedes-Benz Türk olarak araç satışında bir bütün olarak hareket ettiklerini, BusStore ve Mercedes Benz Finansman’ın da teslimatta önemli bir rol oynadığını söyledi. Tarım, satışı gerçekleştiren bayii Mengerler Ticaret Türk AŞ Akdeniz Motorlu Araçlar’a katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Setra, Adıyaman Gülaras’a çok yakıştı

Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu da yaptığı açıklamada, Setra araçların Adıyaman Gülaras firmasına çok yakıştığını söyledi: “Bu, bir aracın yakışabileceği en iyi satış oldu. Ben, dönüp dönüp bir araca bakıyorum, bir de Erdal’a bakıyorum. Zaten cesaretliydi,  kendisi her türlü yatırımda öncü. Bu araç ile de bol kazançlar diliyorum.” 

Setra’lar Adana’ya hediye 

Mengerler Ticaret Türk AŞ Adana Şubesi Akdeniz Motorlu Araçlar Genel Müdürü Süleyman Emen de, Erdal Çetin’i cesaretinden dolayı kutladı, yatırımın devamını diledi: “Şehirlerarası otobüs pazarında yolcu sayısının düştüğü ve gelirlerin azaldığı bir ortamda 12 Travego ve 4 Setra alımı için kendisini kutluyorum. Bu teslimatı aynı zamanda Adana halkı için yapılmış bir sosyal sorumluluk örneği olarak görüyorum. Setra’ların ilk olarak Adana’da çalışacak olmaları bizim için gurur verici. Adana halkına verilen bir hediyedir diye düşünüyorum. Kendisine bu anlamda teşekkür ediyor, bol kazançlı yıllar diliyorum” diye konuştu. 

Mercedes’e teşekkür etti 

Mercedes-Benz Türk ekibine teslimatta gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Lider Adana, Yeni Adana, Adıyaman Gülaras firmalarının sahibi Erdal Çetin ise Setra TopClass araçların filoya dahil olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

3.5 milyon yolcu taşıdık

Firmalarında bulunan 110 araç ile kendi işine odaklandığının altını çizen Çetin, “Ben, filomda bulunan 110 aracın ve 3 tane D1 belgesinin sorumluluğunu, neşesini almaya çalışıyorum. Euro 6 TopClass Setra araçlar hizmete dayalı yatırımlar yaptığımızın göstergesi. Biz özmal yatırımına önem veren, tamamen özmal araçları ile çalışan bir firmayız. 2014 yılı genel anlamda güzel bir yıl olduğunu söyleyebilirim. Geçtiğimiz yıl 3 firmamızda toplam 3,5 milyon yolcu taşıdık” dedi. ■


Mercedes Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Lider Adana, Adıyaman Gülaras ve Yeni Adana firmaları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin




İlk Setra Euro 6 teslimatı:  Soldan sağa, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Lider Adana, Adıyaman Gülaras ve Yeni Adana firmaları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çetin, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Mengerler Ticaret Türk AŞ Adana Şubesi Akdeniz Motorlu Araçlar Genel Müdürü Süleyman Emen





Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159