Lider Muş Tur 6 Tourismo 16 RHD 2+1 aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Muş merkezli Lider Muş Tur, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Hassoy Motorlu Vasıtalar’dan 6 adet Tourismo 16 RHD 2+1 otobüs satın alarak tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Lider Muş Tur, bu alım ile birlikte tamamı Mercedes-Benz marka otobüsten oluşan filosundaki otobüs sayısını 22 adede çıkardı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 22.05.2017, 10:01 22.05.2017, 11:28 Taşıma Dünyası
Lider Muş Tur 6 Tourismo 16 RHD 2+1 aldı
Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Hassoy Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Lider Muş Tur Firma Sahibi Ersin Sayan, Firma Ortakları Hacı Celal Taşkın ve Serkan Sayan katıldılar. 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu
, “Lider Muş Tur yıllardır çok değer verdiğimiz bir işortağımız. Yeni yatırımlarında bir kez daha bizleri tercih ettiler, bu kararlarından dolayı kendilerini tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni otobüslerin kendilerine hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Bu satışta emeği geçen Hassoy bayimize, Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler ve BusStore yetkililerine gösterdikleri çaba ve destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Hassoy Motorlu Vasıtalar Yönetimi Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy
, “Lider Muş Tur ile yıllardır süren bir işbirliğimiz var. Sayın Ersin Sayan ve Lider Muş Tur ile birlikte çalımak bizi her zaman mutlu ediyor. Yeni yatırımlarından dolayı kendilerini çok tebrik ediyorum. İnşallah yeni yatırımlarda da kendileriyle işbirliği yapacağız. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Lider Muş Tur Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Sayan
ise, “Şehirlararası otobüs sektöründe pasta daraldıkça, rekabet biraz daha kızışıyor. Bu yarışta öne geçmek için kaliteye yatırım yapmamız kaçınılmaz. Yolcuların rahatı için her türlü konforu da düşünmemiz gerekmekte. 2+1 yönünde gelişen pazarda söz sahibi olmaya devam edebilmek için yatırımlarımızı bu doğrultuda yapmaya karar verdik ve tamamı Mercedes-Benz olan filomuzu 2+1 yönünde yenileme kararı alıp araç sayımızı 22 adede çıkarttık. Mercedes-Benz Tourismo araçların düşük yakıt ve işletme maliyetleri, dayanıklılığı nedeniyle tercihlerimizi bu yönde kullandık. Bayi olarak da yıllardır geçmişten gelen güvenle işortaklığı yaptığımız Mercedes-Benz Türk’ün başarılı bayisi Hassoy Motorlu Vasıtalar ile devam ettik. Ayrıca, bu sene 50.yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk’ü tebrik ediyor ve nice 50 yıllarda iş birliğimizin devam etmesini diliyoruz” şeklinde açıklama yaptı. ■




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159