Malatya Zafer filosuna 10 adet MAN Lion’s Coach kattı

banner113

Normalleşme süreci ile birlikte otobüs teslimatlarına hız veren MAN, köklü seyahat firmalarından Malatya Zafer’e 10 adet 13 metre, 2+1 VIP koltuklu MAN Lion’s Coach teslimetti. Alınan yeni Lion’s Coach’lar ile birlikte Malatya Zafer, 2019 yılında başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında filosundaki MAN otobüs sayısını 14’e çıkardı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.06.2020, 14:58 26.06.2020, 15:05 Taşıma Dünyası
Malatya Zafer filosuna 10 adet MAN Lion’s Coach kattı

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirlerarası seyahatler de yeniden hızkazanmaya başladı. Yolcularına en konforlu hizmeti, en güvenli şekilde ve en ekonomik koşullarda sunmak isteyen seyahat firmalarının gözdesi ise yine MAN olmaya devamediyor. 1947 yılından buyanaşehirler arası yolcu taşımacılığı yapan sektörün köklü markalarından Malatya Zafer de tercihini, sağladığı üstün güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu avantajlarıile ile ‘Coach ofthe Year 2020 – YılınOtobüsü’ seçilen MAN Lion’sCoach’tan yana kullandı.  2019 yılında aldığı 4 adet MAN Lions Coach ile filosunu yenilemeye başlayan firma, yüksek yakıt ekonomisi ve yolcu alanı konforundan duyduğu memnuniyet üzerine buyılki yatırımlarında da yine MAN’ıseçti.

Malatya Zafer, Ankara’daki MAN Fabrikası’ndadüzenlenentörenlefilosuna 10 adet 10 adet, 13 metre, 2+1 VIP koltuk düzenli MAN Lion’s Coach daha kattı. Ankara, Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Grup Müdürü Can Cansu, Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Emrah Albustanoğlu ile 2. El Otobüs Satış Yöneticisi Ali Tuğrul Aykın, sembolik MAN anahtarını Malatya Zafer firmasının ortakları Mustafa Koçhan, Mustafa Karakaplan ve Aydın Altındemir’e teslimetti.



“MAN tercihi; kapsamlı memnuniyetin sonucu”


Seyahat firmalarının MAN tercihlerinin nedenlerine vurgu yapan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Grup Müdürü Can Cansu, “Firmaların otobüslerimizi tercihetmesi bir tesadüf değil. Araçlarımızın yollarda tecrübe edilmiş; konfor, performans, yakıt tasarrufunun yanı sıra düşük işletme maliyetinden satı şekibine, finansal çözümlerimizden satış sonrası hizmetlere kadar uzanan kapsamlı bir memnuniyetin sonucudur. Yolcunun da işletmecinin de mutluolduğu, tercih ettiği, güvendiği birmarka olmak, bizler için çok önemli” dedi.

“Operasyonel karlılıkları ve müşterilerinin memnuniyeti”

MAN otobüslerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Malatya Zafer firmasının ortakları, Mustafa Koçhan, Mustafa Karakaplan ve Aydın Altındemir tercihlerinde araçların operasyonel karlılıkları ve müşterilerinin memnuniyetinin etkili olduğunu kaydettiler. 2019 yılında başlattıkları yenileme çalışmaları kapsamında MAN markasına yatırımyapmaya başladıklarını hatırlatan firma ortakları, filolarını 2020 yılısonuna kadar büyük oranda MAN otobüslerine dönüştürmeyi hedeflediklerini belirttiler.

MAN Lion’s Coach; ‘Coach Of The Year 2020 - Yılın Otobüsü’

MAN Lion’s Coach, 22 Avrupalı ticari araç editöründen oluşan uluslar arası jüri tarafından ‘Coach Of The Year 2020 – YılınOtobüsü’ seçildi. 30 yıldan beri verilen ve otobüs pazarının en önemli ödülü olarakgörülen ‘Coach ofthe Year’ ödülü için MAN Lion’s Coach, Avrupa’nın beşot obüsür Eticinin üretimi olan otobüsler ile Romanya’da zorlu testlere tabi tutuldu. Birhafta süren kapsamlı testler, sayısız test sürüşü ve yoğun teknik değerlendirmelerin ardından jüri, MAN Lion’sCoach’u, ‘Coach ofthe Year 2020’ ödülüne layık gördü.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159