banner69

MAPAR’dan Artvin Ses Turizm’e MAN Lions Coach

banner113

Artvin Ses Turizm filosuna MAN Lions Coach otobüs kattı. Firma 2 adet MAN Lions Coach otobüs daha yatırımı yapacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.03.2018, 17:05 26.03.2018, 17:13 Taşıma Dünyası
MAPAR’dan Artvin Ses Turizm’e MAN Lions Coach
Artvin Ses Turizm filosuna MAN’ın İkitelli’deki merkezinde, 14 Mart Çarşamba günü törenle 55 koltuklu MAN Lions Caoch otobüs katıldı. Teslimat törenine Artvin Ses Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilir, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Otobüs Satış Müdürü Önsel Demircioğlu, ikinci el satış yöneticisi Şerif Turhan katıldı.
Artvin Ses Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilir, Taşıma Dünyası’na yeni yatırımlar ve hedeflere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Filomuzu çeşitlendirmek istedik
2010 Nisan ayında kurulan Artvin Ses Turizm’in filosunda 9 araç bulunduğunu belirten Hüseyin Bilir, “İlk defa MAN yatırımı yaptık. Araçların ekonomik olması, finansman imkanı ile değişiklik olması düşüncesiyle bu yatırımı yaptık. Filomuzu çeşitlendirmek istedik. Böylece daha verimli ve yüksek performansı gözlemleme imkanı elde edebileceğiz. Yakıt konusunda da 19-23 litre arasında öngördüler ve bunun da gerçekleştiğini gördük. Bu otobüsün ardından 2+1 koltuklu 2 MAN otobüs siparişi daha verdik” dedi.  


Hizmeti tartışılmaz
Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyet duyduğunu da ifade eden Bilir, “Tanıdığım en düzgün esnafların başında geliyor. Çözüm odaklı. Her zaman yardımcı olmaya çalışıyor.  Sadece otobüs satışı olarak yaklaşmıyor, öneriler sunuyor. Eski arabaları takasa almada gösterdiği imkanlar da memnuniyet verici. Satış sonrası hizmetler de müşterisinin yanında. Sayın Yalçın Şahin’in çok büyük artıları var ve hizmeti tartışılmaz sektör için” dedi.  

2+2 isteyen de var
Filonun tamamının 2+1 koltuk düzeni otobüslerden oluşmadığına dikkat çeken Hüseyin Bilir, “Yeni aldığımız MAN Lions Coach 55 kişilik otobüs. Yine filomuzda 2+2 koltuklu 3 otobüs daha var. Filoda 2+2 de olması gerekiyor. 2+1 istemeyen, özellikle 2+2 araçla seyahat etmek isteyen yolcularımız da var” dedi.

Bizim için ayrı önemde
Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, yeni MAN Lions Coach’ların otobüsçülerin büyük beğenisini kazandığını bu beğeninin de satışlara yansıdığını belirterek, “Yeni MAN Lions Coach otobüslerimizin teslimatına devam ediyoruz. Sezona doğru çok hızlı teslimatlar yaptığımızı göreceksiniz. Artvin Ses Turizm’in bizim için ayrı bir önemi var. Artvin Ses Turizm de artık MAN ailesinde yerini aldı. Bundan da ayrıca gurur duyuyoruz. Sayın Hüseyin Bilir ile iki adet MAN Lions Coach otobüs anlaşması daha yaptık. Bu otobüslerimizi de teslim edeceğiz. Yeni otobüsün Artvin Ses Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159