Mercedes-Benz Türk 15 otobüs teslimatı gerçekleştirdi

banner113

2-Mart-7 Nisan tarihleri arasında Mercedes-Benz Türk 12 adet Tourismo, 2 adet Tourismo ve 1 adet Conecto teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 14.04.2017, 16:01 14.04.2017, 17:07 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk 15 otobüs teslimatı gerçekleştirdi
Mercedes-Benz Türk bayileri Koluman Ankara, Mengerler Sivas, Koluman Gaziantep, Mengerler İzmir, Koluman İstanbul, Has İbtanbul tarafından Bektaşlar Turizm’e 2 Travego, Malatya Medine’ye 1 adet Tourismo
Mardin Seyahat’e 1 adet Tourismo, Pamukkale Turizm bireyselcilerine 2 Tourismo, Doğan Nur Turizm’e 2 adet Tourismo, Yurdum Seyahat’e 1 adet Tourismo, Anadolu Seyahat’e 2 Tourismo, Malatya Beydağı Turizm’e 3 adet Tourismo, İstanbul Halk Otobüsüne 1 adet Conecto teslimatı gerçekleştirildi.



Bektaşlar Turizm’e 2 Travego 
Koluman Ankara tarafından Bektaşlar Turizm’e satışı gerçekleşen 2 adet Travego 15 SHD ve 1 adet Tourismo 16 RHD Enver Bektaş’a teslim edildi. Enver Bektaş, Travego araçlarını genişliği, iç hacmi, yakıttaki cimriliği ve yüksek konfor algısı nedeniyle tercih ettiklerini ve Travego araçlarının müşteri beklentilerini fazlasıyla karşıladığını; 2017 yılında Tourismo Euro 6 araç yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. Bektaş, toplamda satın aldıkları 5 aracın 3 adedini teslim aldıklarını, kalan 2 adedini de Mayıs ayında teslim alacaklarını sözlerine ekledi.



Malatya Medine’ye 1 adet Tourismo 
Mengerler Sivas tarafından Malatya Medine’ye satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 16 2+1 RHD firma sorumlusu Mehmet Şenaldı ve Ramazan Keskin’e teslim edildi. 2017 yılına hızlı yatırımlarla giren Malatya Medine Turizm’in aldığı 5 adet Tourismo 16 2+1 RHD araçların beşinci adedinin teslim alan Şenaldı ve Keskin, Mercedes-Benz araçlarının kalitesinin, dayanıklılığının, düşük işletme maliyetlerinin ve yakıt ekonomisinin tercihlerinde etkili olduğunu belirtti.


Mardin Seyahat’e 1 adet Tourismo 
Koluman Gaziantep tarafından Mardin Seyahat’e satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 16 2+1 RHD Cemal Yılmaz’a teslim edildi. Filolarını yalnızca Mercedes-Benz ile güçlendiren Mardin Seyahat, Mercedes-Benz araçlarını yakıt cimriliği ve dayanıklılığı nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. 
 


Pamukkale Turizm bireyselcilerine 2 Tourismo
Mengerler İzmir tarafından Pamukkale Turizm’e satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 16 2+1 RHD Pamukkale Turizm bireysel otobüs işletmecisi Zekeriya Yılmaz’a teslim edildi. Teslimat esnasında Yılmaz, aldıkları bu araçla araç parklarındaki Tourismo sayısını dörde çıkarttıklarını ve 2017 yılında yatırımlarına devam edeceklerini belirtti. Tourismo araçların düşük yakıt ve işletme maliyetleri ve dayanıklılığı nedeniyle tercihleri olduğunu ve araçlardan çok memnun olduklarını belirtti.

Koluman Ankara tarafından Pamukkale Turizm bireysel otobüs işletmecisi Levent Öncüden’e satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 16 2+1 RHD Öncüden’e teslim edildi. Toplamda alınan altı aracın bir adedini daha teslim alan Öncüden, Mercedes-Benz araçların ekonomik olması ve yüksek kalite ile birleşmesinden dolayı araçlardan çok memnun olduklarını ve Mercedes-Benz’in bu nedenle her zaman ilk tercihleri olacaklarını belirtti.



Doğan Nur Turizm’e 2 adet Tourismo 
Mengerler Ankara tarafından Doğan Nur Turizm’e satışı gerçekleşen 2 adet Tourismo 16 2+1 RHD Mengerler Ankara Satış Müdürü Şenay Güngör tarafından Doğan Nur Turizm firma ortaklarından Ali Kör’e teslim edildi. Hatay bölgesinin gözde firmalarından olan Doğan Nur Turizm, 2017 yılındaki yatırımlarına Mercedes-Benz ile devam edeceklerini belirtti. Kör, yeni nesil Euro 6 Mercedes-Benz araçlarının teknolojideki öncülüğünden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve aynı zamanda Mercedes-Benz araçlarının yüksek kalite algısı sayesinde yolcularına daha konforlu ve rahat bir yolculuk sağlamaktan gurur duyduklarını belirtti.



Yurdum Seyahat’e 1 adet Tourismo
Koluman İstanbul tarafından Yurdum Seyahat’e satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 15 RHD, Koluman İstanbul Satış Müdürü Önder Gökçe tarafından Yurdum Seyahat firma sahibi Ayhan Tokatlı’ya teslim edildi. Tokatlı, 2017 senesine hızlı yatırımlarla başladıklarını ve yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti. Garajında Setra ve Travego araçlar da bulunan firma, bu yeni yatırımla Tourismo aracını da araç parkına kattı. Tokatlı, Mercedes-Benz araçlarının düşük yakıt sarfiyatının, üstün kalitesinin ve düşük işletme maliyetlerinin seçimlerinde etkili olduğunu vurguladı.
 


Anadolu Seyahat’e 2 Tourismo
Has İstanbul tarafından Anadolu Seyahat’e satışı gerçekleşen 2 adet Tourismo 16 2+1 RHD Anadolu Seyahat firma yetkilisi Mehmet Eskici’ye teslim edildi. Eskici, Tourismo araçların dayanıklılığından, düşük işletme maliyetlerinden ve düşük yakıt sarfiyatından duydukları memnuniyeti teslimat esnasında dile getirdi.
 


Malatya Beydağı Turizm’e 3 adet Tourismo
Has İstanbul tarafından Malatya Beydağı Turizm’e satışı gerçekleşen 3 adet Tourismo 16 2+1 RHD Sönmez İkde’ye teslim edildi. Alınan beş aracın son üç adedinin teslim alan İkde, Tourismo araçlardan duyduğu memnuniyeti, araçların Mercedes-Benz kalitesini en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti. Düşük yakıt sarfiyatının ve araçların yüksek konfor algısının tercihlerinde etkili olduğunu ilave etti.
 


İstanbul Halk Otobüsüne 1 adet Conecto 
İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto İlyas ve Bünyamin Günel’e teslim edildi. İlyas ve Bünyamin Günel, üç nesildir Mercedes-Benz araçlarını tercih ettiklerini, araçların sorunsuz çalışması ve düşük yakıt sarfiyatı tercihlerinde önemli rol oynadığını belirtti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159