Mercedes-Benz Türk’ten 16 otobüs teslimatı

banner113

Mercedes-Benz Türk, 10 Tourismo, 5 Travego ve 1 Conecto teslimatı gerçekleştirildi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 29.06.2017, 14:50 29.06.2017, 15:13 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk’ten 16 otobüs teslimatı
Mercedes-Benz Türk bayileri Hassoy, Mengerler ve Koluman tarafından gerçekleştirilen satışlarla filolar büyümeye devam ediyor. 

Ali Osman Ulusoy’a 6 Tourismo 
Hassoy Motorlu Vasıtalar tarafında Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu’na satışı gerçekleştirilen 6 adet Tourismo 16 RHD 2+1 Cenk Soydan’a teslim edildi. Firma, sene başında siparişini verdiği araçlarının devamı olan 6 adet Tourismo 16 2+1 araçlarını teslim alırken, açıklama yapan Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, beklentileri yüksek bir sezona girdiklerini, köklü bir geçmişe sahip olan şirketin, bu sezonda da yolcusunu en iyi şekilde ağırlamak adına tüm hazırlıklarını tamamladığını ve daha güçlü konuma geldiğini belirtti ve tüm sektöre bol kazançlı, bereketli, kazasız, belasız bir sezon diledi.


Van Gölü Seyahat’e 1 Travego
Mengerler Adana tarafından Van Gölü Seyahat’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Travego 15 SHD, Murat, Baba ve Erdal Çelenk’e teslim edildi. Teslimatta Van Gölü Seyahat Firma Yetkilisi Mehmet Selimoğlu da yer aldı. Çelenk’ler, düşük yakıt sarfiyatı, geniş iç hacmi ve yüksek kalite algısından dolayı Travego araçların kullanıcıları da yolcuları da memnun ettiğini vurguladı.


Yeşil Muş Ovası’na 1 Travego 
Hassoy tarafından Yeşil Muş Ovası’na satışı gerçekleştirilen 1 adet Travego 15 SHD, Mazhar Özkan ve Yılmaz Özkan’a teslim edildi. Mazhar ve Yılmaz Özkan, tamamı Mercedes olan filolarına Travego 15 SHD de katarak araç sayılarını 14 adede çıkarttıklarını ve yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 


Lider Muş Tur’a 1 Tourismo 
Hassoy tarafından Lider Muş Tur’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 16 RHD 2+1, Ersin Sayan’a teslim edildi. Sayan, Mercedes-Benz Tourismo araçlarına yaptıkları yatırımdan oldukça memnun olduklarını, araçların yüksek kaliteyi düşük işletme maliyetleri ile sağlıyor olmasından dolayı tercih ettiklerini belirtti.


Beydağı Turizm’e 2 Travego
Mengerler İstanbul tarafından Beydağı Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Tourismo 16 RHD, firma sahibi Sönmez İkde ve Kemal Yücekaya ile Hüseyin Çabuk’a teslim edildi. İkde, Mercedes-Benz Tourismo araçlarının yakıt cimriliği sayesinde düşük işletme maliyetlerine sahip olduğunu, aynı zamanda yüksek kalite algısıyla müşteri memnuniyetini de sağladığını, bu nedenlerle de Mercedes-Benz Tourismo araçlarını her zaman tercih edeceklerini söyledi.


Kamil Koç’a 1 Travego 
Mengerler İstanbul tarafından Kamil Koç bireysel otobüs işletmecisine satışı gerçekleştirilen 1 adet Travego 15 SHD, HG Petrol yetkilileri Halil Bigiç ve Neşet Karatay’a teslim edildi. Bigiç ve Karatay, Travego araçlarından oldukça memnun olduklarını teslimat esnasında belirtti.


Adıyaman Ünal’a 1 Tourismo 
Koluman Gaziantep tarafından Adıyaman Ünal Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 16 RHD 2+1,  Bedir Tunç, Hacı Ali Oral ve Yunus Sönmüş’e teslim edildi. Teslimat esnasında, Adıyaman Ünal Turizm’in daha önce olduğu gibi yatırımlarına Mercedes-Benz Tourismo araçları ile devam edecekleri, Mercedes-Benz araçlarından çok memnun kaldıkları ve herhangi bir sorun yaşamadıkları belirtildi.


Lüks Ak-Sel Turizm’e 1 Tourismo
Mengerler İzmir tarafından Lüks Ak-Sel Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 16 RHD 2+1, Ümit Çetin ve Erol Temizkul’a teslim edildi. Daha önceki yatırımlarında da Mercedes-Benz araçlarını tercih eden Lüks Ak-Sel Turizm, yaptıkları yeni Tourismo 16 RHD 2+1 yatırımından oldukça mutlu olduklarını ve Tourismo araçlarının düşük yakıt sarfiyatı özelliğinden çok memnun olduklarını ekledi.


Nilüfer Turizm’e 1 Tourismo 
Mengerler İstanbul tarafından Nilüfer Turizm bireysel otobüs işletmecisi Fahrettin Ari’ya 1 adet Tourismo 16 RHD 2+1 teslim edildi. Ari, Tourismo araçlarının düşük yakıt sarfiyatı, sorunsuzluğu ve düşük işletme maliyetleri sebebiyle tercih ettiklerini ve yola Mercedes-Benz kalitesinin verdiği güvence ile devam edeceklerini ifade etti.


Halk otobüsçüsü Bayram Tunç’a Conecto 
Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto, Bayram Tunç’a teslim edildi. Tunç, Mercedes-Benz ile 1980 senesinden beri devam eden düzenli ilişkilerinin devamlılığını istediklerini ve Mercedes-Benz otobüslerinden çok memnun kaldıklarını dile getirdi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159