Mercedes-Benz Türk’ten 25 firmaya 50 Yeni Travego

banner113

24 Şubat’ta lansmanı yapılan yeni Travego, filolarda yerini almaya başladı. Mercedes-Benz Türk, 25 firmaya 50 yeni Travego teslim etti. Haziran sonuna kadar teslim edilecek Travego sayısı 200’e ulaşacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.04.2016, 14:42 10.04.2016, 15:00 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk’ten 25 firmaya 50 Yeni Travego

HABER- FOTOĞRAF: ERKAN YILMAZ - CANER ÖZCAN

Türkiye şehirlerarası ve turizm otobüs sektörünün lideri Mercedes-Benz Türk’ün, kullanıcı ve yolcuların beklentilerine en üst düzeyde yanıt verebilmek amacıyla geliştirerek yenilediği otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi Travego, Türkiye yollarına çıktı. 

Euro 6 normlarına uygun motora sahip olan toplam 50 yeni Travego Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde, 6 Nisan Perşembe günü düzenlenen görkemli törenle firma sahiplerine teslim edildi. 

Törene Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan’ın yanı sıra satışları gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk bayilerinin yetkilileri ile firma yöneticileri katıldı.

Mercedes-Benz Yeni Travego teslimat töreninde İstanbul Seyahat, Cide Aslan, Cideliler Turizm, Çağdaş Güven Turizm, Elazığ Murat, Erbaa Seyahat, Esadaş Turizm, Glorious Turizm, Has Turizm, Isparta Petrol Turizm, Kamil Koç, Katırcıoğlu Turizm, Lüks Batman, Lüks Bayburt Seyahat, Malatya Medine Turizm, Mis Amasya Tur, Öz Diyarbakır, Özlem Diyarbakır, Pamukkale, Siirt Petrol Turizm, Sahil Seyahat, Tokat Seyahat, Urfa Hassoy, Van Gölü Seyahat ve Yeni Midyat şirketlerine toplam 50 adet otobüs teslim edildi. Aynı şirketlere, Haziran sonuna kadar toplamda 200 adet yeni Travego’nun satış anlaşması yapılıp teslimatları gerçekleştirilecek.


Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger: Gurur ve heyecan duyuyoruz 

Seeger, “Bugün hepimiz için çok büyük bir gün. Bugün, 50 adet yeni Travego’yu sizlere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizleri yeni Travego’muzla görmekten gurur ve heyecan duyuyoruz. Mercedes-Benz otobüslerine duyduğunuz güvenden dolayı sizlere teşekkür eder, hepinize en iyi dileklerimizi sunarız” dedi.



Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün: Yeni bir dönem açıyoruz

Törende konuşmasına, “İyi ki varsınız ve sizin varlığınız sayesinde hepimiz buradayız” diyerek başlayan Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün şunları söyledi: “24 Şubat’ta lansmanını yaptığımız yeni Travego’yu bugün yollarda görmeye başlayacağız. 25 farklı müşterimize 50 yeni Travego teslim ediyoruz. Bu firmalara 200 adet yeni Travego teslimatını Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştireceğiz. Çok heyecanlıyız, çok mutluyuz, gururluyuz. Altını çizerek yineliyorum; iyi ki varsınız, sizlerle beraber olmak bize büyük mutluluk veriyor. Çok teşekkür ediyoruz. Bugün bir dönemi kapatıyoruz, yeni bir dönem açıyoruz. 10 yıllık bir süreçten geldik. Eski Travego’yu bitirdik. Yeni Travego artık yollarda koşmaya başlıyor. 4,5 yıllık bir geliştirme süresi oldu. Uzunca bir sürenin sonunda, bu kadar yoğun çalışmanın ürününü hep beraber göreceğiz. Birtakım yeniliklerimiz var. Biz gönülden inanıyoruz, başka bir standart gelecek otobüsçülüğe. Yakıt tüketimi olsun, yolcu konforu olsun, ışıklandırma, klimanlandırma olsun bambaşka bir standart gelecek. Yeni Travego, “Türkiye şehirlerarası otobüs pazarının amiral gemisi” unvanını ağabeyinden devralarak yollardaki yerini almaya hazır. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum teveccühünüzden dolayı, bizlerle beraber olduğunuzdan dolayı. Hepinize bol kazanç diliyorum. Bu otobüslerin, iyi bir Türkiye’de, kazasız belasız iyi bir ortamda dolaşmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” ■



Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger,
Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün,
Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt,
Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu,
Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan




Hoşdere'de 25 firmaya 50 otobüs töreninden sonra Yeni Travego’lar konvoy halinde İstanbul Otogarı’nda tur attılar.


Mercedes ekibi, otogarda otobüsçünün mutluluğuna ortak oldular.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159