Mercedes-Benz Türk’ten Pamukkale Turizm’e 7 Tourismo

banner113

Karayolu yolcu taşımacılığının öncü firmalarından Pamukkale Turizm filosuna 7 Tourismo 16 RHD 2+1 otobüs kattı. Firma, son alımıyla son iki ayda yaptığı Mercedes-Benz Türk otobüs yatırımı sayısı 18’e ulaştı. Araçların satışını Mengerler Egemer İzmir Şubesi gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 01.12.2017, 10:53 01.12.2017, 11:05 Taşıma Dünyası
Mercedes-Benz Türk’ten Pamukkale Turizm’e 7 Tourismo

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde 30 Kasım Perşembe günü düzenlenen törenle Pamukkale Turizm filosuna 7 adet Tourismo 16 RHD 2+1 otobüs katıldı. Törene Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Bölge Kordinatörleri Uğur Emektar, Şener Çeçen, Mehmet Köseoğlu, Özmal filo Müdürü Ahmet Aksoy Bölge Müdür Yardımcıları Ruhi Göktaş, Resul Kılınç, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mengerler Egemer İzmir Şubesi Genel Müdürü Mustafa Ayar, Genel Müdür Yardımcısı Kadir Murat Duru katıldı.



İşbirliğinin mutluluğunu yaşıyoruz

Törende açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “Bugün Mercedes-Benz Türk A.Ş için çok önemli ve heyecanlı bir gün. Çünkü karayolu yolcu taşımacılığı alanının en önemli kanaat önderlerinden Pamukkale Turizm ile bu güzel işbirliğini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim için bir önemi de şu; bir süredir Pamukkale Turizm ile bu çapta bu içerikte işbirliğimiz yoktu. Bu proje ayrıca bu açıdan bizi heyecanlandıran bir proje. Ben öncelikle markamıza gösterdikleri teveccüh için başta Pamukkale Turizm Genel Müdürü Sayın Mustafa Özdalgıç ve tüm Pamukkale camiasına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu projenin gerçekleşmesinde çok büyük emekleri olan Mengerler Egemer İzmir Şubesi Genel Müdürü Sayın Mustafa Ayar ve Sayın Murat Duru’ya ve kendi ekibimdeki arkadaşlarım Sayın Burak Batumlu ve Murat Kızıltan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.



Artık marka seçimi yatırımcı için çok önemli

Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, konuşmasına proje de emeği geçenlere teşekkür ederek başladı: Başta Sayın Alper Kurt, Burak Batumlu ve Murat Kızıltan’a Mengerler Egemer’den dostum Mustafa Ayar’a ve Murat Duru’ya çok teşekkür ediyorum.
Bu işbirliğinin uzun yıllar devam edeceğine inandıklarını belirten Mustafa Özdalgıç, “Yıllardır devam eden bu işbirliği bizden sonra da devam edecek.
Türkiye de iki güzide kurum Pamukkale ve Mercedes’in bu yolculukta kol kola ilerlemesi herkes için sektör için kurumlarımız için hayırlı olsun. Mercedes’in kalitesi için söylenecek bir söz yok. Euro 6 segmentinde şu anda Tourismo üzerine az yakan araç yok. Bunu da filomuzda bulunan diğer araçlarla mukayese ettiğimizde ciddi avantajlarını gördük. Mercedes ve Mengerler’deki arkadaşlarımıza adını sayamadığımız tüm emeği geçen arkadaşlarla yolu sevgiden geçen, projeden geçen günlerde tekrar inşallah bir arada oluruz” dedi.




Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159