Mercedes'ten 3 Travego, 3 Tourismo teslimatı

banner113

Yazla birlikte yolcu hareketliliğinin artacağı beklentisi, yatırımlara da hız kazandırdı. Mercedes-Benz Türk, 15 -18 Mayıs 2017 tarihleri arasında 4 firmaya toplam 6 otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 29.05.2017, 17:55 29.05.2017, 18:03 Taşıma Dünyası
Mercedes'ten 3 Travego, 3 Tourismo teslimatı


Süha Turizm’e 1 Tourismo 
Bayraktarlar Kayseri tarafından Süha Turizm’e satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 16 2+1 RHD Mehmet Göksu ve Mustafa Yılmaz’a teslim edildi. MGS Otomotiv AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göksu’ya aracın anahtarı Bayraktarlar Kayseri Otobüs Satış Müdürü Mustafa Yıldız tarafından verildi. 

5 adetlik satışın ilk aracı 
5 adetlik satış bağlantısının ilkinin teslimatını yaptıklarını belirten Yıldız, Mehmet Göksu ile yıllardır ticari faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti. Göksu ise Mercedes-Benz markasına çok güvendiklerini, 2017 model bu araçlar ile daha hesaplı ve az masraflı, az yakan bir araç olduğunu duydukları Tourismo 16 RHD ile yola devam edeceklerini belirtti. 



Tokat Seyahat’e 1 Tourismo
Mengerler Sivas tarafından Tokat Seyahat’e satışı gerçekleşen 1 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 RHD, firma yetkilisi Sırrı Boğa’ya teslim edildi. Boğa, Mercedes-Benz araçlarına güvendiklerini, aynı zamanda bu araçların düşük işletme maliyetleri getirmesinden dolayı tercih ettiklerini belirtti.



Adıyaman Ünal’a Tourismo
Koluman Gaziantep tarafından satışı gerçekleşen 1 adet Tourismo 16 2+1 RHD, Erdal Coşkun, Fırat Kızıl ve Bedir Tun’a teslim edildi. Coşkun, Kızıl ve Tun, Tourismo 16 RHD araçlarının daha hesaplı ve az masraflı olduklarını, Mercedes-Benz markasına ve kalitesine duyduklarını güvenden dolayı da her zaman ilk tercihlerinin  olacağını vurguladılar.



Uğurtan Turizm’e 3 Travego
Mengerler Trakya tarafından Uğurtan Turizm’e satışı gerçekleşen 3 adet Travego 15 SHD Sami Tüfekçi’ye teslim edildi. Tüfekçi, Travego araçlarının gösterişli tasarımlarından çok etkilendiklerini, aynı zamanda geniş bagaj iç hacmi sebebi ile de Travego araçlarını tercih ettiklerini belirtti. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159