Metro Turizm 75 adet 2+1 Safir VIP aldı

banner113

Temsa’nın 41+1 kişilik 2+1 Safir VIP aracı 2015 yılına damga vuracak. Temsa, 2+1 Safir VIP aracının ilk teslimatını, Türkiye’nin en büyük otobüs filosuna sahip ve en çok yolcu taşıyan firmalarından biri olan Metro Turizm’e yaptı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 12.01.2015, 16:36 12.01.2015, 17:02 Taşıma Dünyası
Metro Turizm 75 adet 2+1 Safir VIP aldı

HABER: CANER ÖZCAN / BATUM

75 adetlik Safir VIP yatırımı ile Metro Turizm’in filosundaki Temsa marka araç sayısı küçük otobüslerle birlikte 700’e yaklaştı.

TOFED’in Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti’nin Yönetim Merkezi Batum’da düzenlediği 10’uncu yıl kutlamaları 5-6 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Düzenlenen etkinliklere Temsa ve Metro Turizm arasında gerçekleşen teslimat töreni büyük renk kattı. 

Yılbaşı geleneği  

Her yeni yıla dev otobüs yatırımları ile adım atan Metro Turizm, bu geleneği yine bozmadı ve 75 adetlik 41+1 kişilik 2+1 Safir VIP Temsa otobüs alımı gerçekleştirdi. 75 adetlik aracın ilk partisi Batum’da düzenlenen törenle Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl tarafından Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız’a teslim edildi.  

Bu yılın ve geleceğin trendi  

Murat Anıl, “41+1 kişilik Safir VIP aracımızın ilk teslimatını şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün lider firmalarından Metro Turizm’e yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Görünen o ki yeni Safir VIP aracımız, bu yılın ve gelecekteki birkaç yılın trendi olacak. Bu yatırımdan dolayı Metro Turizm yönetimini, başta Sayın Galip Öztürk olmak üzere kutluyorum.  Metro Turizm ile 2010 yılından beri çözüm ortağı olarak çok önemli bir sinerji yakaladık. Metro
Turizm’in olduğu her yerde Temsa da var. Yurtiçinden sonra Bulgaristan ve Yunanistan’ın ardından bugün Batum’da bir arada olmaktan büyük keyif alıyoruz. Bu ziyaretimizde Batum Otogarı’nı da gezme fırsatı elde ettik. Yapılan güzel ve başarılı işleri görünce doğrusu bir Türk vatandaşı olarak gururlandık. Ayrıca burada Safir aracımızla hizmet verecek olmaktan dolayı da çok mutlu olduk. Yine Temsa’yı seçmelerinden dolayı Metro Turizm yönetimine bir kere daha teşekkür ediyorum. Umarım, kazasız belasız bir sezonda hedeflere ulaşılan bir yıl olur” dedi.

Teslimatlar sürecek 

Safir VIP teslimatlarına büyük bir hızla devam edeceklerini vurgulayan Murat Anıl, “Yeni Safir VIP aracımızın önümüzdeki günlerde birçok firmanın filosunda daha yer aldığını teslimatlarla göreceksiniz. Temsa olarak 2013’e göre 2014 yılında ciddi bir pazar büyümesi elde ettik. Hedefimiz 2015’te büyümeye devam etmek. Şu an için Haziran ayına kadar üretimimizin ön bağlantılarını tamamlamış durumdayız. Bu yılın hem iş ortağımız taşımacı dostlarımız hem bizler için de iyi bir sene olacağına inanıyoruz” dedi.  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159