Metro Turizm’e 50 Maraton, 50 Safir Plus

banner113

Maraton ve Safir Plus’ın tanıtım etkinliğinde Temsa ve Metro Turizm, yılın araç satışı olabilecek bir anlaşmaya imza attılar.

banner114
ŞEHİRLERARASI 07.03.2016, 15:40 08.03.2016, 13:17 Taşıma Dünyası
Metro Turizm’e 50 Maraton, 50 Safir Plus
ÖZEL HABER: ERKAN YILMAZ / ADANA

Metro Holding İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım ile Şenol Ayyıldız, Umut Kahraman ve Temsa Satış Direktörü Murat Anıl Taşıma Dünyası’na anlaşmaya yönelik açıklama yaptılar. Araçların ilk bölümü Mart ayı içerisinde Metro Turizm’in filosunda yerini alacak. Metro grubu olarak “5 yıldızlı bir yatırım yaptık” diyen Metro Holding İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, “50 Maraton ve 50 Safir, toplam 100 otobüs için anlaşma sağlandı. Önümüzdeki dönemde Metro’da bol miktarda Safir göreceksiniz. Artık otobüslerimizde yıldızlar olacak. Özellikle 5 yıldızlı yeni hatlarda, İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir, Ankara-İzmir ve yaz aylarında tatil hatlarında bu arabaları göreceksiniz. Beş yıldızlı seferler planlıyoruz. Filoda ciddi bir yenilik olacak. Bunu hizmetlere de yansıtacağız. Hizmet kalitesini ve yolculuk kalitesini artıracağız” dedi. 

Metro TV geliyor 

Mustafa Yıldırım, yepyeni bir projenin startını verdiklerini de ilk kez açıkladı: “Otobüslerimizde yeni bir sistem kuruyoruz: Metro TV. Terminallerimizde, konaklama tesislerimizde, kurumsal işlerimizde, otobüslerimizde, mola yerlerinde, tek merkezden yönetilen bir reklam sistemine geçmeye çalışacağız. 2017 yılının sonuna geldiğimizde, Metro’da, merkezden yönetilebilen, 13 inç ekranlarla yolculara keyifli ve konforlu seyahat imkanı sunan, yatırımcılara da parasını fazlası ile geri getiren bir gelir paylaşımına gideceğiz. Ciddi reklam talepleri olacak. Sistem üzerinden otobüs içinde film satışı yapmayı planlıyoruz. Kapalı devre ve açık devre şeklinde iki sistem olacak. Otobüs işletmeciliğini farklılaştırmaya çalışıyoruz, çünkü farklılaşmayanın yaşama şansı yok.”

2016 hedefi 22-23 milyon yolcu 

 “Büyümede değil, hizmette agresif olacağız” diyen Yıldırım, ”Metro, 2016 yılını kalite yılı olarak ilan ediyor, sayı yılı olarak değil. 22-23 milyon barajında kalacağız. 2017 25 milyon, 2018’de ise 30 milyon yolcu hedefliyoruz. Ondan sonra beşer beşer büyüyeceğiz. Hedefimiz bu olacak” dedi. 

İş ortaklığımızdan memnunuz

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Türkiye’nin en büyük otobüs filosuna sahip Metro Turizm ile yıllardır gerçekleştirdikleri iş ortaklığının 2016 yılında devam etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. ■







Şenol Ayyıldız kaptan koltuğunda, Murat Anıl’la birlikte keyifli.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159