Nusret Ertürk’e Sektör Üstün Hizmet Ödülü

banner113

Kaptanlar Kulübü, düzenlediği etkinlikle sektörde uzun yıllar Turizm Taşımacıları Derneği Genel Sekreterliği yapan ve Temmuz ayında sektöre veda eden Nusret Ertürk’e Sektör Üstün Hizmet Ödülü sundu.

banner114
ŞEHİRLERARASI 16.10.2019, 15:50 16.10.2019, 16:09 Taşıma Dünyası
Nusret Ertürk’e Sektör Üstün Hizmet Ödülü

Kaptanlar Kulübü’nün düzenlediği etkinlik 15 Ekim Salı günü İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te gerçekleştirildi. Etkinlik, kısa bir süre önce yaşamını yitiren sektörün duayen ismi Pamukkale Turizm’in Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Sadık Bababalım’ın anmasıyla başladı.
İki panel düzenlendi



Etkinlik kapsamında iki panel düzenlendi. Karayolu Yolcu Taşımacılığında Kentsel Altyapı Sorunları ve Çözüm Önerileri başlığı altında gerçekleştirilen birinci panelin moderatörlüğünü Tüm Servisçiler Federasyonu (TÜSFED) Başkanı Hakan Orduhan yaptı. Panelin konukları TOBB Karayolu YolcuTaşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Eski Genel Müdürü Hatice Çağlar idi.



Yeni Nesil Teknolojik Girişimleri konulu ikinci panelin moderatörlüğünü ise Best Van Turizm Genel Müdürü İrem Bayram yaptı. Nihat Emir Çavuş ve İsmet Özen ise konuklarıydı.

Etkinlik kapsamında ayın kaptanı plaketleri sunuldu.

Kaptan ödülleri

Servis Ayın Kaptanı Şoförü ödülü alanlar:
İsmail Karakoyun, Tuncay Uzun ve Selçuk Erkin



Turizm Ayın Kaptanı Şoförü ödülü alanlar:
Birkan Gülbeyoğlu, Zehra Güzel ve Tayfun Kaykılar (Kaptan ödül törenine katılamadığı için onun yerine plaketini Via Turizm Genel Müdürü Kerem Serkan Çoban aldı)



Kentiçi Ayın Kaptanı Şoförü ödülü alanlar:
İsmail Keser, Bülent Kara ve Aydın Toprak



Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:
İsmail Keser, Bülent Kara, Aydın Toprak

 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159