Otobüs şirketlerini dünya ile buluşturacak

banner113

Alman seyahat teknolojileri şirketi Distribusion, Türk otobüs şirketlerini dünyanın her yerinden seyahat satışı yapan kanallar ile buluşturuyor. Distribusion dünyanın ilk global dağıtım sistemini şehirlerarası otobüsler için uluslararası pazara sunuyor. Merkezi Berlin’de yer alan seyahat teknolojileri şirketi otobüs firmalarını seyahat acentaları, seyahat websiteleri (Online Seyahat Acentaları), tur operatörleri ve mobil uygulamalara bağlıyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 27.07.2015, 15:50 27.07.2015, 16:11 Taşıma Dünyası
Otobüs şirketlerini dünya ile buluşturacak
Distribusion Technologies (www.distribusion.com) şehirlerarası otobüsler için ilk Global Dağıtım Sistemi Modeli ile (GDS) çalışan atılımını gerçekleştirdi. Şirket Almanya’da çalışmalarına başladı ve şimdi de Türkiye pazarında yerini alıyor. Distribusion uluslararası otobüs bileti satışlarını kolaylaştırmayı amaçlarken otobüs firmaları ve seyahat satıcılarına daha çok kazandıracak.

Şehirlerarası otobüs bileti satış kolaylığı

Alman seyahat teknolojileri şirketi otobüs firmalarını dünyanın her yerinden seyahat satışı yapanlar ile buluşturuyor. Bunu da otobüs firmalarının seyahat acentaları, seyahat websiteleri (Online Seyahat Acentaları) ve mobil uygulamalar gibi pekçok online ve offline satış kanallarında görünürlüğünü sağlayarak gerçekleştiriyor. Böylece Distribusion bu seyahat satışı yapan kanalların otobüs yolcularına çok farklı kollardan ve entegre bir rezervasyon platformu aracılığı ile bilet satma şansı sunuyor. 

Şirketin CEO ve kurucu ortağı Julian Hauck Distribusion’ın faydalarını şöyle açıklıyor: “Otobüs bilet satışını uçak bileti satışı kadar basit ve düşük maliyetli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Otobüs firmalarını dünya çapında seyahat satıcılarına bağlayarak onları yeni ve uluslararası yolculara ulaştırıyoruz ve ekstra satışlar sağlayarak otobüslerinden aldıkları verimi arttırıyoruz. Şimdiye kadar, seyahat acentaları ve  seyahat websiteleri çok çeşitli otobüs firmaları ile çalışırken aynı zamanda farklı farklı rezervasyon sistemlerine sahip oldular. Biz onlara bu bağlamda şehirlerarası otobüs ürünlerini tek kaynaktan sağlayan çözüm önerisi sunuyoruz.” 

Türkiye’deki otobüs şirketlerini seyahat endüstrisi ile buluşturma

Distribusion şimdiden 60’tan fazla Avrupalı otobüs firmasını 3.500’den fazla seyahat acentası ve ayda 2 milyondan daha fazla tıklanan online satış kanalları ile buluşturuyor. Distribusion Global Dağıtım Sistemini Almanya, İsviçre ve Avusturya’da başarı ile piyasaya sürdü ve şimdi de sistemine Türkiye’deki otobüs firmaları ve satış kanallarını entegre etmeyi amaçlıyor. 

Distribusion Technologies

Distribusion dünyanın ilk global dağıtım sistemini şehirlerarası otobüsler için uluslararası pazara sunuyor. Merkezi Berlin’de yer alan seyahat teknolojileri şirketi otobüs firmalarını seyahat acentaları, seyahat websiteleri (Online Seyahat Acentaları), tur operatörleri ve mobil uygulamalara bağlıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159