Otobüsçüler TOFED iftarında buluştu

banner113

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu, bu yıl 46’ıncısını düzenlediği iftar yemeğini 9 Temmuz Perşembe akşamı Titanic Otel’de gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 15.07.2015, 16:22 15.07.2015, 16:54 Taşıma Dünyası
Otobüsçüler TOFED iftarında buluştu

İftar yemeğinde bir konuşma yapan TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Kurucu Onursal Başkan Galip Öztürk’ün katılımcıların ve sektör mensuplarının bayramını kutlayan mesajını iletti. 

Sezon geç başladı, ama… 

Sektörün zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Erdoğan, “Bu sene ülkemizdeki genel seçimler ve üniversite sınavları arka arkaya geldi, bir de bol yağmurlu günlere mübarek Ramazan ayı eklenince işlerimizin açılması gecikti. İnşallah 10 Temmuz’dan itibaren Bayramla beraber, doluluk oranları yüksek aylara girmiş oluyoruz” dedi. 

Ek otobüs kullanma izni 

Ramazan Bayramı’nda ek otobüs kullanma izninin Bakanlık tarafından verildiğini hatırlatan Mehmet Erdoğan, “D2 otobüsleri 15-21 Temmuz arası kullanmamıza Bakanlık tarafından izin verildi. Bu izni, kaliteli otobüsleri kullanarak, sektörümüze yakışır şekilde, en iyi biçimde değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Geleceğe güvenle bakıyoruz

Geleceğe güvenle baktıklarını ve yatırım planlarını da bu doğrultuda sektörün yaptığını açıklayan Erdoğan, “Bütün olumsuzluklara rağmen gelişen ve büyüyen bir Türkiye var. Biz ülkemize inanıyor ve güveniyoruz, çalışma ve yatırımlarımızı buna göre planlıyoruz, dolayısıyla geleceğe güvenle bakıyoruz. Devletimizden, hükümetimizden taşıma modları arasında adil davranmasını bekliyoruz. Bayram sürecinde vatandaşlarımızı şehiriçinde olduğu gibi şehirlerarasında toplu taşıma aracı olan karayolundaki en güvenli taşıma sistemi olan D1 belgeli otobüslerle seyahat etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi. 
Erdoğan, katılımcılara teşekkür ederek “Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159