Özkaymak 14 Tourliner ile filosunu gençleştirdi

banner113

Özkaymak Turizm, 55’inci iftarında 4 bin kişiyi ağırladı

banner114
ŞEHİRLERARASI 24.07.2015, 15:10 24.07.2015, 16:17 Taşıma Dünyası
Özkaymak 14 Tourliner ile filosunu gençleştirdi

Karayolu şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün en önde gelen firmaları arasında yer alan Özkaymak Turizm 55’ici geleneksel iftar yemeğini yine Konya Otogarı’nda verdi. İftar yemeğine katılım her yıl olduğu gibi bu yıl da çok yüksek oldu.

İftar yemeğine Konya Otogarı’nda hizmet veren sektör mensupları, vatandaşlar katıldı. Özkaymak Turizm’in kurucusu Rahim Özkaymak da iftar yemeğine katıldı. Özkaymak ailesi, 55’inci geleneksel iftar yemeğinde bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Özkaymak ailesinin 55’inci kez düzenlediği iftar yemeğinin katılımcıları arasında MAN yönetimi de yer aldı. MAN Satış Direktörü Eren Gündüz, TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Otobüs Satış Bölge Koordinatörü Eray Öcal, MAN Finans Satış Müdürü Mehmet Kılıç iftar yemeğine katıldı. 

20 Neoplan Tourliner yatırımı 

Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özkaymak, 45’i özmal olmak üzere 90 araçlık bir filoya ulaştıklarını belirterek, “Bu yıl yatırım planımız içerisinde yer alan 20 adetlik Neoplan Tourliner aracımızın 14’ünü filoya kattık. Önümüzdeki aylarda 6 Neoplan Tourliner araçta filomuza katılacak. Yeni yatırımlarla birlikte filomuzu da gençleştirmiş olduk” dedi. Özkan Özkaymak, bu yıl yolcu taşıma hedeflerinin ise 3 milyonun üzerine çıkmak olarak açıkladı. ■


Rahim Ozkaymak, Eren Gündüz, Cüneyt Ergün, Metin Cevizci

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159