banner69

Sakarya VİB Turizm'in yeni Başkanı Suat Akın oldu

banner113

Sakarya VİB Turizm Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Seyhan Azder ve Suat Akın’ın başkanlık için yarıştığı genel kurulda kooperatifin başkanlığına 22 oyla Suat Akın seçildi. Seyhan Azder ise 18 oy aldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 11.03.2020, 09:36 11.03.2020, 09:38 Taşıma Dünyası
Sakarya VİB Turizm'in yeni Başkanı Suat Akın oldu

Sakarya'da 1997 yılında kurulan S.S. 37 Nolu Sakarya VİB Kooperatifi'nin olağan genel kurulu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Terminali’nde bulunan Sakarya VİB Turizm’in Başkanlık binasında gerçekleşti. 40 üyenin oy kullandığı çekişmeli genel Kurul da; mevcut Başkan Seyhan Azder 18 oy alırken, bir dönem kooperatifin başkan yardımcılığını yapan Sakarya Kocaaliler Derneği eski Başkanı İşadamı Suat Akın ise aldığı 22 oyla; 1. Başkan Hamza Akdemir, 2. Başkan Ali Kara ve 3. Başkan Seyhan Azder’den sonra Sakarya VİB Turizm’in; yeni ve 4. Yönetim Kurulu Başkanı oldu.



Sakarya VİB Turizm’in Yönetim Kurulu Üyeleri


Suat Akın Başkanlığı’ndaki Sakarya VİB Turizm’in yeni Yönetim Kurulu Asil Üyeler şu isimlerden oluştu: “Ferruh Öztürk, Fahri Mehmet Efendioğlu, Mustafa Sevindi, İrfan Yağcı, Musa Baş ve Suat Serdaroğlu.” Denetim Kurulu Asil Üyeler: “Mustafa Altuntaş, Naim Demirtaş ve Turgay Gültekin.” Yönetim Kurulu yedek Üyeler: “Murat Ayhan, Fikri Zeki Sargın, Yılmaz İnan, Adem Durak, Hayri Karadayı, İsa Baş ve M. Emin Candan.” Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Demirtaş, Dursun Efendioğlu ve Cemil Özkar.”
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159