Sena Tur ve Yol Seyahat’in tercihi Safir

banner113

Yeni Safir araçlar hem şehirlerarası hem turizm taşımacılığı alanında hizmet veren firmaların yatırımlarında öncelikli tercih olmaya devam ediyor. Temsa bayisi Ant Oto’nun gerçekleştirdiği satış ile Sena Tur filosuna 2 Safir, Yol Seyahat (Yol Şirketler Grubu) ise 1 Safir aldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 22.04.2015, 12:13 22.04.2015, 12:52 Taşıma Dünyası
Sena Tur ve Yol Seyahat’in tercihi Safir
SENA TUR

1994 yılından beri turizm taşımacılığı alanında hizmet veren Sena Tur tarafından alınan 2 Safir Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından firma yetkilileri Mehmet Güven ve Ziya Karabay’a teslim edildi. 

Beklentilerimizi karşıladı, tercihimiz yine Safir oldu 

Nisan ayı ile birlikte turizm taşımacılığı alanında hareketliliğin yaşanmaya başladığını belirten Mehmet Güven ve Ziya Karabay, “Bu yıl turizm sezonuna yönelik beklentilerimiz çok büyük. 21 yıldır bu alanda hizmet veren firmamız hizmet sürecinde kalite ve güvenlikten taviz vermeden rekabet yarışını sürdürüyor. Kalite ve güvenlik düzeyini teknolojik ve donanıma sahip yeni otobüslerle üst seviyeye taşımanız mümkün. Ayrıca yaptığınız yatırımda işletme sürecinde aracın size maliyet avantajı sağlaması da çok önemli bir unsur. Temsa Safir araçlar filomuzda zaten yer alıyor. Yeni aldığımız araçlar ise Metro Turizm filosunda hizmet verecek. Safir araçlar güvenlik, kalite ve düşük yakıt tüketimine yönelik beklentilerimizi çok iyi karşıladığı ve bunu kullandığımız araçlarda çok iyi görebildiğimiz için yeni yatırım sürecinde tercihimiz oldu ve filomuza dahil ettik. Yeni otobüs yatırımlarına yönelik planlamalarımız sürüyor” dedi. 

İşbirliğimiz sürecek

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, Sena Tur’un turizm taşımacılığı alanın öncü firmalarından olduğunu belirterek, “Sena Tur 21 yıllık süreç içerisinde gelişimini kesintisiz sürdüren bir firma. Hizmet sürecinde sağladığı yüksek kalite onun başarısında en önemli etken. Sena Tur Safir araç yatırımını ilk kez yapmıyor. Araçlardan duydukları memnuniyet yeni yatırım sürecinde de Temsa markasını öne çıkartıyor. Bu bize mutluluk veriyor. Araçların turizm sezonunda firmaya hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz. İşbirliğimizin sezon içerisinde yeni yatırımlarla devam edeceğine inanıyoruz” dedi.  


YOL SEYAHAT

2009 yılından beri şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Yol Seyahat filosuna 1 Safir otobüs aldı. Araç, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Ant Oto İstanbul Satış Müdürü Şafak Kıyar tarafından Yol Seyahat firma sahibi Cahid Okan Karakoçan’a teslim edildi. 2009 yılında Bartın merkezli olarak şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanına adım attıklarını belirten Cahid Okan Karakoçan, “Sektörümüzdeki yenilikleri takip edip, gelişen teknolojiye uyum sağlamak ve bunu yaparken de güvenliği en önde tutmak bizim hep ilkemiz oldu. Bu anlayışla hizmet sürecini oluşturmanın karşılığını da yolcu talebi ile de alıyoruz. Okulların tatil olmasına ve sektörün yüzünü güldüren sezonun başlamasına çok az bir süre kaldı. Bizde bu süreçte filomuza yeni Safir araç almaya karar verdik. Hem işletme maliyetinde sağladığı avantajlar hem de üst düzeydeki konforu ve teknolojisi bizi bu tercihe yöneltti. Hedefimiz sezonda müşterilerimize en iyiyi, en güzel hizmeti verebilmek” dedi. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci, şehirlerarasında otobüs firmalarının en önemli önceliğinin düşük yakıt tüketimine sahip araçlar olduğunu belirterek, “Artan maliyetler şehirlerarası otobüs firmalarını daha iyi işletme avantajı sağlayan araçlara yöneltiyor. Yol Seyahat sektöre 6 yıl önce adım atan ancak hizmet sürecinde oluşturduğu kalite anlayışı ve maliyetleri ile yönetmesi ile büyümesini istikrarlı şekilde sürdürün bir firma. Temsa Safir tercihi de bu noktada bizim için çok önemli. Sayın Cahid Okan Karakoçan’a teşekkür ediyor ve Safir aracımızın hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi.

Yorumlar (1)
sabri ferlikas 9 yıl önce
Hayırlı olsun kardesim bende eski mavinlerdenim
banner117
15
açık
banner159