Tokat Seyahat 30 Travego S yatırımı yaptı

banner113

30’uncu yılında Tokat Seyahat filosunun tamamını 2015 model Mercedes-Benz Travego 15 S ile yeniledi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 10.09.2015, 16:45 14.09.2015, 17:35 Taşıma Dünyası
Tokat Seyahat 30 Travego S yatırımı yaptı

Mercedes-Benz Türk, 30 adet Travego 15 S otobüsü Tokat Seyahat’e teslim etti. Tokat Seyahat yeni satın aldığı Mercedes-Benz Travego 15 S’ler ile gücüne güç kattı. Ağırlıklı olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’de faaliyet gösteren Tokat merkezli şirket, bu alım ile yolcu taşımacılığı sektöründe güçlü bir yatırıma imza attı. 10 Eylül Perşembe günü düzenlenen teslimat törenine Tokat Seyahat şirket ortağı ve Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Arat, AŞTİ Otobüs İşletmecileri ve Acentecileri Dernek Başkanı ve şirket ortağı Mustafa Tekeli, şirket ortağı Levent Arat ve şirket ortağı Murat Tekeli, Tokat Seyahat Genel Koordinatörü Hakan Sarıcanoğlu, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu,  Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mengerler Ticaret Türk Sivas Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal, Satış Müdürü Aytunç Kuruoğlu, Otobüs Satış Danışmanı Osman Gürkan Akgül katıldı.

Uzun yıllara dayanan güçlü işbirliği 

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Tokat Seyahat ile uzun yıllara dayalı güçlü bir iş ortaklıklarının bulunduğunu belirterek, “Bu ortaklık bizi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yeniden bir araya getirdi. 30 araçlık Mercedes-Benz Travego Special Edition kapsamındaki özel donanımlı araçlarımızı tercih ettikleri için önce teşekkür ediyor, sonra tebrik ediyoruz. Bu yatırım yüreğimizin yandığı böyle bir ortamda hayatın, ticaretin devam ettiğini ve Türkiye’nin dinamiklerinin bu olduğunu bir kez daha altını çiziyor. Onun için ayrıyeten ö özellikle bir kez daha teşekkür ediyorum. Bol kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.  

BusStore ve finansal hizmetlerin katkısı büyük 

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, “Öncelikle Tokat Seyahat’e Mercedes-Benz Türk’ü tercih ettikleri ve Mengerler Ticaret’e gösterdikleri gayret için teşekkür ediyorum. Ayrıca BusStore ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in bu işbirliğine katkıları büyük oldu. Gördüğünüz gibi bu bir takım işi. Mercedes-Benz Türk, bu yaklaşımı ile iş ortaklarına toplu çözümler üretmeye devam edecektir.” diyerek işbirliğinin hayırlı olmasını diledi.

1985’ten 2015’e 

Tokat Seyahat Şirket Ortağı ve Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Arat, 1985 yılından bugüne devam eden bir süreçte gelmiş oldukları noktanın uzun bir çalışmanın eseri olduğunu vurgulayarak, “Tekeli ve Arat ailesinin oluşturmuş olduğu tamamı öz mal filo olan şirketimizde bu gelmiş olduğumuz tablo hakikaten bizi ciddi anlamda mutlu edecek bir tablo. Tabi ülkenin geçirmiş olduğu gerek manevi gerek ekonomi krizde yatırım yapmayı aile içerisinde çok fazla tartıştık. Ama sonuçta hayat devam ediyor. Uzun yıllardan beri farklı krizler yaşadık. Hepimizin lanetlediği terörü daha önceki yıllarda da yaşadık. inşallah en kısa sürede kardeşi kardeşi vurdurmayı bırakıp, normal hayatımıza ve ticaretimize döneriz. Otobüsçülük sektörü zaten başlı başına yoğun bir emek isteyen bir sektör. Bundan 10-20 sene önce böyle bir tabloyu biz biraz zor görebilirdik. Tüm Tokat Seyahat ailesi olarak gerek yönetim kurulu, gerekse tüm çalışanlar ve acenteler mutlu. Biz Türkiye de bir ilkleri yaşıyoruz. Uzun yıllardır Mercedes ile işbirliğimizin de mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve BusStore, Mercedes-Benz Türk’ün 2. EL organizasyonu ve Mengerler Ticaret’e teşekkür etmek istiyorum. Bu ekip entegre hizmet anlayışları ve şeffaf yapıları sayesinde sektörün önünü açmaya devam ediyor. İş hayatında güvenilebilen her zaman birbirlerine güç katar. Zannediyorum karşılıklı olarak bunu yaşıyor ve hissediyoruz. Tokat Seyahat olarak biz hizmet kalitemizi artırmak için yatırımlarımızı istikrarlı şekilde sürdürüyor, filomuzu genç tutmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Mercedes ile birlikte gururu yaşıyoruz

AŞTİ Otobüs İşletmecileri ve Acentecileri Dernek Başkanı ve Şirket Ortağı Mustafa Tekeli ise “Filomuzu yine Mercedes-Benz Travego model otobüslerle güçlendiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesinde çıtayı her defasında yükseltmek ile birlikte yurt çapında bir standartlaşma sağlamak bizim için önemli. Bu sebeple yine Mercedes-Benz Travego otobüsleri tercih etmiş bulunuyoruz. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyoruz. Hem Mercedes ayağında, hem bayi ayağında tepeden tırnağa, ustasından müdürüne herkese teşekkür etmek istiyorum. Herkesin emekleri sayesinde böyle oldu” dedi. 

Otobüs sektörünün geleceği çok parlak

Mengerler Ticaret Türk Sivas Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal; “Bölgemizde güçlü ve köklü yapısı ile bilinen Tokat Seyahat şirketinin şu anda ikinci kuşaktaki yöneticileri ile kurumsal olarak çalışan şirketler sayesinde otobüs sektörünün geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Tokat Seyahat’i tebrik ediyor ve yeni yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.



10 Eylül Perşembe günü düzenlenen teslimat törenine Tokat Seyahat şirket ortağı ve Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ahmet Arat, AŞTİ Otobüs İşletmecileri ve Acentecileri Dernek Başkanı ve şirket ortağı Mustafa Tekeli, şirket ortağı Levent Arat ve şirket ortağı Murat Tekeli, Tokat Seyahat Genel Koordinatörü Hakan Sarıcanoğlu, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu,  Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mengerler Ticaret Türk Sivas Şubesi Genel Müdürü Sultan Altundal, Satış Müdürü Aytunç Kuruoğlu, Otobüs Satış Danışmanı Osman Gürkan Akgül katıldı.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159