Trakya’nın kaderi değişecek

banner113

Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, Tekirdağ ve Çanakkale seferleri ile 5 sene sonrasının temellerini attıklarını söyledi. Özdalgıç, “Yapılacak Çanakkale Köprüsü ile Trakya’nın kaderi değişecek. Çanakkale ve Tekirdağ’dan beklentimiz çok yüksek. 2015 yılı sonuna kadar Trakya’nın tamamında olacağız” dedi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 15.07.2015, 16:57 15.07.2015, 17:03 Taşıma Dünyası
Trakya’nın kaderi değişecek
2014 yılında “Adım adım Trakya” projesi ile Trakya’da Kırklareli, Lüleburgaz, ve Çorlu’ya seferler düzenleyen Pamukkale Turizm, 10 Temmuz Cuma günü itibari ile Tekirdağ ve Çanakkale seferlerine de başladı.

Adım Adım Trakya 
10 Temmuz Cuma günü Pamukkale Turizm’in ilk olarak Tekirdağ açılışları yapıldı. Tekirdağ’daki açılışlara; Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, Bölge Müdürleri ve Acente yetkilileri ile Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Muhittin Nişikli, Muhsin Nişikli, Genel Müdür Tunahan Yüce, Mapar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin katıldı. Tekirdağ Otogarı’nda yapılan açılışın yanı sıra Değirmenaltı, Demirkaya, Yeni Çiftlik, Marmara Ereğlisi, Silivri, Kumbağ, Altınova ve Çarşı gibi sekiz satış noktası hizmete girdi. Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, “2016 yılının ilk çeyreğine kadar tamamlamayı planladığımız projemiz kapsamında, sürpriz güzergâhlar ile daha çok noktaya sefer düzenlemeye ve ülkemizin güzel insanlarını Pamukkale ile buluşturmaya devam edeceğiz. “Adım adım Trakya” sloganıyla Pamukkale kalitesini ve yılların tecrübesini Trakya Bölgesi ile buluşturuyoruz ”dedi.

Çanakkale’ye kalmaya gidiyoruz
İç turizmin yoğun olduğu Bandırma, Erdek ve Karacabey’i de bir süre önce güzergâhlarına dâhil ederek ulaşım ağını genişletmeye devam eden, Pamukkale Turizm, Nisan ayında Biga’ya adım atmıştı. Bu ilk adım Çanakkale seferlerinin de öncüsü oldu. Aynı gün Tekirdağ ile birlikte bir diğer önemli projeleri “Çanakkale Geçilmez! Geçmeye değil kalmaya gidiyoruz. ” kapsamında Çanakkale seferlerine de başladı

Pamukkale Turizm’in aynı gün Çanakkale Otogarı’nda başlayan açılış töreni, Gelibolu, Lapseki, Çanakkale Otogarı ve İskele Terminalinde gerçekleşen etkinlikler ile devam etti. Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Celal Karakaş, Kepez Belediyesi Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Okan Kısmet ve Abdurrahman Gürleyen, Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Genel Müdürü Mustafa Özdalğıç, Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri ile Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin ve Çanakkalelilerin katıldığı açılış törenine ilgi büyüktü. 

Yeni bir soluk getireceğiz 
“Çanakkale Geçilmez, Geçmeye Değil Kalmaya Geliyoruz” sloganıyla Pamukkale kalitesini ve yılların tecrübesini Çanakkaleliler ile buluşturuyoruz”açıklamasını yapan  Mustafa Özdalgıç, “Son dönemde yaptığımız yatırımlarla; Pamukkale Turizm’in geleneksel, güvenli ve keyifli yolculuklarını, daha çok noktaya taşımaya yönelik önemli adımlar attık. Pamukyol ve Teknobüs araçlardan oluşan filomuza 55 adet MAN Lion's Coach ve 20 adet NEOPLAN Tourliner EfficientLine otobüs daha ekledik ve yeni araç alımlarına devam edeceğiz .Bu bölgeye yaptığımız 30 milyon TL yatırım, Pamukkale Turizm’in bölgenin ulaşım, turizm ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak işlere imza atacağının göstergesi” dedi. 

5 yıl sonrasının temelleri atıldı 
Tekirdağ ve Çanakkale seferleri ile 5 yıl sonrasının temellerinin atıldığının altını çizen Özdalgıç, şunları söyledi: Çanakkale köprüsü tamamlandıktan sonra burasının kaderi değişecek. 5 sene sonrasının adımlarını bugünden atıyoruz. Çanakkale ve Tekirdağ’dan beklentimiz çok yüksek. 2015 yılının sonuna kadar  Trakya’nın tamamına seferler düzenleyeceğiz” 

Bayramda 1 milyon yolcu 
Pamukkale Turizm’in bayramda bir haftalık süre boyunca 1 milyon yolcu, yıl sonuna kadar ise 13 milyon 500 bin yolcu taşımayı hedeflediğini açıklayan Özdalgıç, “Ramazan ve Kurban bayramında yoğunluk yaşanacak. Biz yeni güzergahlarımız ile bayramda yolcularımıza en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Yeni olduğumuz hatlarda dahi, bayram listelerimizin tamamı doldu. Pamukkale Turizm’i ulaşımda ‘Referans Marka’ yapma yolundaki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Körfez bölgesi seferleri arttı
Özdalgıç, Edremit, Akçay, Altınoluk’ta ekspres  ve 2+1 Pamukyol seferleri ile Körfez bölgesi seferlerini arttırdıklarını sözlerine ekledi. 
Mehteran eşliğinde gerçekleşen açılışın ardından tüm Çanakkalelilerin de davetli olduğu iftar yemeğine geçildi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159