Ulusoy 4 milyon 200 bin yolcu hedefi belirledi

banner113

İmran Okumuş, Ulusoy’un 80 yıla yakın geçmişini, geleceğe taşıyacak güçte olduklarını belirterek, “Ulusoy otobüsçülüğünün mirasçılarıyız. Bize emanet edilen bu şirketlerin değerli çalışanları ve temsilcileri olarak hep birlikte daha güzel bir geleceği birlikte inşa edeceğiz” dedi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 15.07.2015, 17:05 15.07.2015, 17:13 Taşıma Dünyası
Ulusoy 4 milyon 200 bin yolcu hedefi belirledi
Ulusoy-Varan ailesi 7 Temmuz Salı günü Yenibosna’daki Gönen Hotel’deki iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine İmran Okumuş, Genel Müdür Hakan Özder, bölge müdürleri ve Ulusoy-Varan çalışanları katıldı.

Ulusoy Genel Müdürü Hakan Özder, “Bu güzel Ramazan akşamında, bu güzel mekanda hep birlikte olmaktan mutluyuz. Gelecekte daha güzel günler için, burada bir aradayız. Yaz sezonuna girmek üzereyiz. Ulusoy ailemizin kazançlı keyifli bir sezon yaşamasını temenni ediyorum” dedi.
İmran Okumuş ise zaman zaman duygulu anlar yaşadığı konuşmasında Ulusoy isminin geçmişten günümüze gelen bir marka olduğunu ve Ulusoy çalışanlarının bu markayı yaşatacağına olan inancının tam olduğunu vurguladı.

Merhum Saffet Ulusoy, Ali Osman Ulusoy ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ulusoy yöneticisi Tuncer Telören’i anan Okumuş, “Geçmişe gittiğimizde birçok değerli büyüğümüzün eksikliğini hissettim. Birkaç yıl önce kaybettiğimiz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saffet Ulusoy’a, geçen yıl kaybettiğimiz Ali Osman Ulusoy abimize ve Ulusoy’a ömrünün yarısını hizmet olarak veren 40 yılı aşkın süredir Ulusoy’da çalışan Tuncer Telören abimize de Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Ulusoy otobüsçülüğünün mirasçılarıyız 
Ulusoy’un 80 yıla yakın geçmişini geleceğe taşıyacak güçte olduklarını belirten Okumuş, “Bizler, 78 yıllık bir geçmişi olan Ulusoy ailesinin Ulusoy otobüsçülüğünün mirasçılarıyız. Onun geleceğini temin edecek, onu yüz yıllara taşıyacak bir kadroya sahibiz. Bize emanet edilen bu şirketlerin siz değerli çalışanları, ortakları ve temsilcileri olarak -ben inanıyorum ki- daha güzel işler yapacağız, daha güzel bir geleceği birlikte inşa edeceğiz. Bundan sonraki süreçte, gelecekte, bütün çalışmalarımızda, birlik beraberliği, aile kavramını, dostluğu, kardeşliği hiçbir zaman unutmadan dört elle işinize sarılmayı, bu işi bu süreci yönetmeyi, sizlerden bir kardeşiniz olarak rica ediyorum” dedi. 

Ulusoy yeniden yapılanıyor 
İmran Okumuş, Ulusoy’un yeni seferlerle, yeni güzergahlarda yolcularına daha etkili bir otobüsçülük sunacağını dile getirerek, “10 Temmuz itibariyle seferlerimizin tamamı açıldı. Mevcut bölgelerimizi güçlendireceğiz. Ulusoy Karadeniz’den doğdu. Samsun’dan İstanbul’a günde en fazla 5 sefer olmak üzere gönül bağı hattı imzaladık. Ege’de, Ankara’da yeniden yapılanacağız. İstanbul’da özellikle tüm şubelerimizi, kalkış noktalarımızı, kadromuzu yeniden oluşturacağız. İnanan, güvenen, bu işi kendine meslek edinmiş, Ulusoy ailesini kendi ailesi olarak gören bir kadro ile çalışacağımızı da bilmenizi özellikle istiyorum. Körfez’de (Edremit, Altınoluk, Akçay) yeniden yapılanacağız. Akdeniz’de yeniden bir kadro kuracağız. Batı Karadeniz’de yeniden bir kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Bursa,  Eskişehir, Kastamonu, Niğde, Konya, Zonguldak, Karabük, Didim ve Kuşadası’nda, Marmaris’te, Datça da, Batı, Doğu ve Orta Karadeniz’de ve Ankara’da sefer sayımız, bugünün sefer sayısına göre, yüzde 30 artacak. Bölge Müdürü kavramını kaldıracağız. Bölge sorumluluklarını oluşturacağız” diye konuştu.

4 milyon 200 bin yolcu hedefi 
Ulusoy ve Varan ile ilgili hedefleri hakkında bilgi veren Okumuş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Varan Turizm’e, Türkiye’de, 700 kilometreyi aşmayan bir güzergah belirledik. Varan Turizm’deki araçların tamamı 2+1 olarak çalışacak. Varan Turizm’in sefer sayısı 14 Temmuz itibari ile 60’a çıkacak. Ağustos ayında Varan Turizm’in geçmiş yıllarındaki başarısını, aynı şekilde sağlamayı birlikte başaracağız. Ulusoy’un İstanbul kalkışlı 146 seferi olacak. Ağustos ayında 180 sefere ulaşacağız. Toplamda 560 sefer yapacağız. Yıl sonuna kadar 4 milyon 200 bin yolcuya ulaşmayı hedefliyoruz.” ■  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159