Varan Turizm biletleri obilet.com’da

banner113

Varan Turizm, 2012 yılında verdiği aradan sonra tekrar yola çıkıyor. Yolcuların dört gözle beklediği firmanın biletleri ise Türkiye’nin en büyük otobüs ve uçak bileti satış platformu obilet.com aracılığıyla satılacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 09.07.2020, 13:57 09.07.2020, 14:02 Taşıma Dünyası
Varan Turizm biletleri obilet.com’da

Türkiye’nin en köklü ve en prestijli firmalarından biri: Varan Turizm. 1946 yılında kara yolu yolcu taşımacılığına başlayan İstanbul merkezli Varan Turizm, sektöründe gerçekleştirdiği yeniliklerle sektörün gidişatını belirledi. Türkiye'de telefon ile bilet satışı, İnternet üzerinden bilet satışı, çift katlı otobüs, şehir içi servis hizmeti, bağımsız otobüs terminali ve konaklama tesisi, molasız sefer uygulaması gibi hizmetleri ilk kez sunan Varan Turizm, 2012 yılında faaliyetlerine ara vererek sadık müşteri kitlesini üzmüştü.

Bu uzun ayrılıktan sonra firma, yenilenen araç filosu ve güçlü ekibiyle 2020 yılında yollara geri dönme kararı aldı. Varan Turizm’in biletleme altyapısı ise Türkiye’nin lider otobüs ve uçak bileti platformu obilet.com tarafından sağlanacak ve biletleri de yine obilet.com tarafından satışa sunulacak.



Uzun bir aradan sonra, 9 Temmuz 2020 itibarıyla yollara dönecek olan Varan Turizm, normalleşme dönemi önlemlerini de göz önünde bulundurarak “konfor ve güvenlik” ilkesiyle yolcularına hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek.

Varan Turizm’e ait biletler Türkiye’nin en büyük otobüs ve uçak bileti satış platformu olan obilet.com aracılığıyla satışa sunulacak. Yolcular, obilet.com üzerinden veya obilet mobil uygulamasından Varan Turizm seferlerine ait biletleri rahatlıkla satın alabilecek; iptal, iade ve değişim işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. Ayrıca, söz konusu seferlerde COVID-19 süreci boyunca "Obilet Güvenli Seyahat Tedbir Paketi" kapsamında hijyen ve sosyal mesafe kuralları uygulanacak.



Varan Turizm'in sektöre Obilet işbirliği ile dönüyor olması bizim için gurur verici


Online bilet satışı yapan obilet.com’un CEO’su Yiğit Gürocak, obilet.com’un her geçen gün genişleyen portföyüne Varan Turizm’in de katılıyor olmasını gururla ve heyecanla karşıladıklarını belirtti. Gürocak; “Yenilikçi bakış açısı ile sektöre damgasını vurmuş ve kendi standartlarını oluşturarak sektörü ileriye taşımış Varan Turizm'in sektöre Obilet işbirliği ile dönüyor olması bizim için gurur verici bir gelişme. Varan’ı eski müdavimleri ile kavuşturacağımızdan ve yeni yolcularıyla tanıştıracağımızdan dolayı çok heyecanlıyız.” dedi.



Otobüs firmaları ile obilet.com arasındaki çözüm ortaklığı sürüyor


Otobüs firmalarına bedelsiz biletleme yazılımı hizmeti sağlayan obilet.com, birlikte çalıştığı firmalara ayrıca ihtiyaç duyabilecekleri her türlü teknik konuda altyapı ve destek de sağlıyor. Yiğit Gürocak, obilet.com ile işbirliği yapan firmaların internet satış cirolarını ciddi oranda arttırdığını vurguladı. Gürocak, sözlerine “2020 hedeflerimiz arasında firma portföyümüzü ve yolculuk seçeneklerini daha da zenginleştirerek COVID-19'un olumsuz etkilerine rağmen yıllık 15 milyon bilet satış rakamına ulaşmak ve bu sayede obilet.com aracılığıyla bilet satış hizmeti sunan firmaların büyümelerine katkı sunmak bulunuyor.” şeklinde devam etti.

obilet.com, şehirlerarası otobüs biletlerinin yanı sıra, Türkiye ve dünyadaki tüm önemli havayolu şirketlerine ait uçak biletlerini de uygun fiyatlar, zengin seçenekler ve gelişmiş müşteri hizmetleri desteğiyle satışa sunuyor.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159