Viva Lines’e 14 Tourismo 20 Vito, 2 Sprinter

banner113

Ünal Şirketler Grubu şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren şirketleri Viva Lines filosuna 14 Tourismo, 20 Vito ve 2 Sprinter kattı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 12.06.2017, 10:23 12.06.2017, 10:55 Taşıma Dünyası
Viva Lines’e 14 Tourismo 20 Vito, 2 Sprinter
7 Haziran Çarşamba günü Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen teslimatla şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Viva Lines filosuna 14 Tourismo, 20 Vito, 2 Sprinter kattı. Araçların teslimat törenine Ünal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal,  Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Hafif Ticari Araç Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, Koluman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türkay Saltık, Koluman Tarsus Satış Müdürü Erdem Ünler, HTA Satış Danışmanı Duygu Aydemir, Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çağlar katıldı. 

İz bırakacak işbirliği 
Törende açıklamalarda bulunan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Alper Kurt, Ünal Şirketler Grubu'nun büyük bir otobüs teslimatını kutlamak için bir araya geldiklerini belirterek, “Bugün 2+1 koltuklu Tourismo, 20 Vito ve 2 Sprinter aracımızın da teslimatını yapacağız. Bu projenin gerçekleşmesinde Sayın Burak Batumlu ve Koluman Tarsus bayimiz Genel Müdürü Ali Türkay Saltık ve Satış Müdürü Erdem Ünler’e teşekkür ediyorum. Sayın Mustafa Ünal’a markamıza gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz. Sektörde iz bırakacak bu büyük projenin Ünal Şirketler Grubu’na hayırlı, uğurlu olsun.  Bol kazançlar getirsin” dedi.

Sektöre yeni bir nefes geldi 
Viva Lines şirketinin hizmet yapısı ile sektöre yeni bir nefes getirdiğine dikkat çeken Alper Kurt, “Sektörde preimum hizmeti yeniden canlandıran bir firma. Bu yönüyle sektörde uzun zamandır görmediğimiz taşımacılık şeklini tekrar hayata geçiren proje dahilinde araçlarımızın kullanılması da bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Yapılmamış olanı yapıyor olmak her zaman cesaret ister. Bu yüzden Ünal Şirketler nezdinde Sayın Mustafa Ünal’a tebrik ediyorum. Bu çok önemli bir projedir. Temelleri İstanbul-Ankara hattında atıldı ve bu ağ genişletiliyor diye biliyoruz” dedi.  

Premium hizmet 
Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, “Ortak kesişme noktalarında premium hizmet varsa bu, premium araçlarla verilir. Premium bir marka olan Mercedes-Benz markası ve araçları, Mustafa Ünal’da premium hizmet anlayışı ile örtüştü ve ticaret oldu. Bunun devamı gelecek. Biz projeye inandık” dedi.  

Doğru yatırım 
Ünal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, “Sektörün hep dışında kalmak istesem de bir şekilde içine çekiliyoruz. Sektörün doğru ellerde, doğru şekilde, doğru planlama ve planlama ile daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.  Viva projemiz daha da çeşitlenebilir, farklı illerde farklı konseptlerde hizmet verebilir.  Ayakları sağlam yeri basad da, üretici ile koordineli şekilde çalışılırsa 14 Tourismo 140, 20 Vito 200 olabilir. Firmamız adına Mercedes-Benz Türk’e teşekkür ediyoruz” dedi.  

İzmir, Bodrum hattı 
Mustafa Ünal, “Bizim, 3-5 milyon gibi yolcu taşıyalım diye bir iddiamız yok. Biz günlük 1500-2000 kişiye talibiz. Hatta 3-5 bini geçersek, hizmet kalitesi düşeceği endişesi ile oraları istemiyoruz.  18 milyon nüfusun içinde de ancak o kadar yolcu olduğunu düşünüyoruz. Ankara hattında 350-360 yolcuya hizmet veriyoruz, ancak 700-800 yolcu hedefliyoruz. İzmir-Bodrum hattını bayramdan önce açmayı düşünüyorduk, ama yetişmeyecek. Temmuz ayı içinde açacağız. İzmir ve Bodrum hattındaki günlük yolcu hedefimiz 1300-1500. Yolcu adedi ile diğer değil ama hizmet yapısı ile rekabet eden bir marka Viva Lines ve değeri yüksek bir marka. Operasyon maliyetimiz çok yüksek. Fiyatları da farklı olacak, hizmet sunumu da farklı olacak” dedi. 

Hayalin hayata geçmesi 
Viva Lines şirketini satın almasının hizmet verme biçimi ile sektörde gerçekleştirmek istediği bir hayalin hayata geçmesi olarak gördüğünü ve bu adımı attığını belirten Ünal, “Böyle bir hizmet verme hep aklımda var. Bülent İpek arkadaşımızın vizyonerliği sayesinde bu işin içine çekildim. Tesadüf oldu, istekler örtüştü” dedi.  

20 Vito ile şehiriçi hizmet 
Mustafa Ünal, şehiriçi yolcu taşıma hizmetini daha önce dışarıdan alırken, 20 Vito yatırımı ile şirket bünyesinde bu hizmeti vereceklerini belirtti.  Ünal, sezondan umutlu olduklarını da belirtti. 

Cesur girişim
Koluman Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Saltık, “Ünal Şirketler Grubu’na teşekkür ediyoruz. Hakikaten çok önemli bir proje. 2 ay önce oturduk, konuştuk. Cesur bir girişim. Premium segmente sektörde ihtiyaç var. Sayın Mustafa Ünal hakkıyla dolduracak. Bizim markamızı tercih ettikleri için de mutluyuz” dedi. ■

Ekran tercihi Diamond 
Viva Lines araçlarda daha önce yolcuya verilen tablet uygulaması son buldu. Viva Lines araçların koltuk arkası ekranları Diamond marka oldu. Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çağlar, “Sektörde firmalara en kaliteli ürünü, yolculara da seyahat boyunca memnuniyet duyacakları, seyahatlerine keyif katacak koltuk arkası ekranlarımızı sunuyoruz.  Yeni araçların Viva Lines şirketine hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.









Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159