Yolcu Taşımacıları Artvin Valiliğine sorunlarını iletti

banner113

Hopa'da yolcu taşımacılığı yapan sektör ve firma temsicileri Artvin Valisi Yılmaz Doruk'u 25 Ekim Cuma günü ziyaret ederek, yolcu taşmacılığı sorunlarını aktardılar.

banner114
ŞEHİRLERARASI 28.10.2019, 15:12 30.10.2019, 16:26 Taşıma Dünyası
Yolcu Taşımacıları Artvin Valiliğine sorunlarını iletti

Hopa'da yolcu taşımacılığı yapan sektör ve firma temsicileri Artvin Valisi Yılmaz Doruk'u 25 Ekim Cuma günü ziyaret ederek, yolcu taşmacılığı sorunlarını aktardılar.


Artvin Valiliği ziyaretine sektör ve firma temsilcileri; Şoförler Odası Başkanı İsrafil Kotil, Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Selahattin Meydan, Ali Osman Ulusoy'dan Hakan İyiyazıcı, Yeşil Artvin Ekspres'den Taşkın Topaloğlu ile Artvin Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu katıldı. Artvin Valisi Yılmaz Doruk'u ziyarette korsan çalışan firmalar, Hopa'daki Otogar projesi ile ilgili konular ele alındı. 



Katılımcılar, karayolu yolcu taşımacılığında yüzde 70 oranıda otobüs yolculuğunun tercih edildiğini, otobüs kapasitesi ve Türkiye Otobüsçüler Federasyonu hakkında bigiler verdi. 

Vali Yılmaz Doruk ise, korsanla mücadelede tam destek vereceğini, Hopa'daki Otogar projesi ile ilgili çalışmalar yapılacağını belirtti. Vali Doruk, otobüsçülerden turizm ile ilgili yeni projeler geliştirmelerini ve paylaşmalarını istedi.

Hopa'da yolcu taşımacılığı yapan sektör ve firma temsicileri, "Sayın Valimiz Yılmaz Doruk, bizi dinledi, destek vereceğini söyledi, teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz" dediler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159