banner69

Erensoy Turizm’e 9 Prestij

banner113

Personel taşımacılığı alanında hizmet veren Erensoy Turizm filosuna 9 Temsa Prestij kattı. Firma yıl sonuna kadar 20 Prestij yatırımı daha planlıyor.

banner114
TURİZM TAŞIMA 09.04.2018, 16:14 09.04.2018, 16:20 Taşıma Dünyası
Erensoy Turizm’e 9 Prestij
İstanbul merkezli Erensoy Turizm, 10 yıl önce personel taşımacılığı alanında hizmet vermeye başladı. Firma araç kiralama alanında da hizmet veriyor. Erensoy Turizm’in filosunda toplam 1000 araç bulunuyor. Firma filosuna 9 Prestij daha kattı. Araçlar düzenlenen törenle firma sahibi Mehmet Polat’a Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından teslim edildi. 

20 Prestij yatırımı daha 
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Erensoy Turizm firma sahibi Mehmet Polat, “1000 araçlık filomuzun 900’e yakınını ticari araç oluşturuyor.  Bu araçların 120 adetimi özmal. Bugün yapılan teslimat ile filomuza 9 Prestij daha kattık. Yıl sonuna kadar 20 Prestij daha yatırım planımız var” dedi.  

Temsa tercihi 
2014 yılında Temsa alımlarına başladıklarını ve şu anda filolarındaki Temsa araç sayısının 35 olduğunu belirten Polat, “Temsa tercihimizde en önemli etken yakıt tüketiminin sağladığı işletme avantajı. İkinci etken de sağlanan ödeme kolaylığı. Ayrıca Sayın Baybars Dağ ve Sonat Demirci’nin gösterdiği ilgi ve desteklerden de çok memnunum. 24 saat aradığımda telefonuma çıkarlar ve her sorunumda yanımda olduklarını hissettirirler. Bir tek satış sonrası hizmetler konusunda yetkili servislerin biraz daha özenli çalışmasını istiyorum. Araçlarımızın sürekli işler vaziyette olması büyük önem taşıyor” dedi. 

Tedarikçiler azaldı, yatırım yapmak zorundayız
Genelde kamu ihalelerine girdiklerini belirten Mehmet Polat, “Tedarikçilerin giderek azaldığı bir süreci yaşıyoruz. Araç fiyatları çok arttı. Artık bireysel taşımacıların bu fiyatları karşılaması ve taksitleri ödemesi çok zor.  Kazançlar eskisi gibi değil. İstanbul’un yoğun trafiği taşımacının artık gün içerisinde başka iş yapmasını engelliyor. Eskiden aldığı işin dışında üç dört iş yapabilen taşımacı bugün sadece sabah ve akşam seferi yapabiliyor. Ayrıca süreci de taşımacıyı da zorluyor. Çünkü 44 bin TL ağır bir maliyet oluşturuyor. Bireysel tedarikçinin azalması da bizim yatırıma yönelmemizde en büyük nedenlerden birisi. 

Firmalarında artık hesap ve kitaplarını çok iyi yaparak ilerlemesi çok önemli. Çok daha düzenli ve titiz olmak zorundayız. Elinizdeki işe göre ilerlemek zorundasınız” dedi.

2014’ten bugüne 35 Prestij
Temsa Otobüs Satış Müdürü Baybars Dağ da teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Erensoy Turizm planlı ve hesabını bilerek büyüyen bir firma. 2014 yılında başlayan işbirliğimiz 35 araçlık bir filoya ulaştı. İşbirliğimiz devam edecek. Prestij araçlarımızın Erensoy Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Sayın Mehmet Polat’a Temsa tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159