Has Otomotiv, TTDER ile yemekte buluştu

banner113

4 Mart’taki genel kurul ile yeni yönetimini seçen TTDER’e Has Otomotiv bir yemek verdi.

banner114
TURİZM TAŞIMA 23.03.2015, 16:22 23.03.2015, 16:28 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv, TTDER ile yemekte buluştu
Turizm Taşımacıları Derneği Başkanı Sümer Yığcı, Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayanan işbirlikleri olduğunu söyledi. Has Otomotiv’in turizm taşımacıları ile ayrılmaz bir bütün haline geldiğini vurgulayan Yığcı, “Has Otomotiv turizm taşımacılığına, desteğini esirgemedi, bu ailenin büyümesinde önemli katkıları oldu” dedi. 

Has Otomotiv,  9’uncu Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) yönetimiyle 16 Mart Pazartesi akşamı Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda bir araya geldi. Eğlenceli geçen gecede, 55 yaşına giren TTDER Başkan Yardımcısı ve Minitur Turizm’in sahibi Mehmet Öksüz’ün doğum günü de kutlanırken Has Otomotiv ekibi ve TTDER yönetimi, müzik ekibi ile keyifli dakikalar yaşadılar. Geceye TTTER Başkanı Sümer Yığcı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mümtaz Er, Mehmet Öksüz, Hüseyin Satır, Aydın Opçin, Seyit Ali Özdamar, Mehmet Katırcıoğlu, Koray Yılmaz, Güray Buruk, Engin Başaran, Selahattin Üstün, Hayati Öner, Nurullah Demirgezer, Fatih Çolak,  TOF Genel Sekreteri Nusret Ertürk, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Danışmanı Has Otomotiv İcra Kurulu Üyeleri, Reşat Kara, Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Cem Aşık, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Osman Çoban katıldı. 

Bir arada olmak keyifli
Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Reşat Kara, TTDER Başkanı Sümer Yığcı’ya, TTDER yönetimini tebrik eden bir plaket sundu. Geceye katılan turizm taşımalarına teşekkür eden Reşat Kara, “Siz bizim için önemlisiniz. Turizm taşımacıları, karayolu taşımacılığında giderek artan ve büyüyen bir yapıya sahip. Burada sizlerle birlikte olmaktan keyif aldım” dedi. 

Sizler büyük bir ailesiniz 
Turizm taşımacıları ile alışverişin yanı sıra uzun yıllara dayanan dostluklarının olduğunu kaydeden Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, “TTDER yönetimini kutluyorum. Turizm taşımacıları büyük bir aile. Bizler de Has Otomotiv olarak, otobüs,  hafif ticari segmentindeki araçlarımızla bu ailenin yanındayız. Turizm taşımacılarına hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Has Otomotiv’e teşekkür 
TTDER Başkanı Sümer Yığcı da Mercedes-Benz Türk ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin olduğunu söyledi. Has Otomotiv’in turizm taşımacıları ile ayrılmaz bir bütün haline geldiğini vurgulayan Yığcı, “Has Otomotiv turizm taşımacılığına, desteğini esirgemedi, bu ailenin büyümesinde önemli katkıları oldu. Biz onlarla bu uzun yolculukta birlikte olduk. Ben bu anlamda Has Otomotiv’e bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. ■



Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Reşat Kara, TTDER Başkanı Sümer Yığcı’ya, TTDER yönetimi tebrik eden bir plaket sundu. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159