Honest Travel Group’tan 2 Maraton, 1 Safir yatırımı

banner113

Honest Travel Group filosuna 2 Temsa Maraton ve 1 Temsa Safir kattı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 13.02.2019, 10:19 13.02.2019, 10:25 Taşıma Dünyası
Honest Travel Group’tan 2 Maraton, 1 Safir yatırımı
Bu yıl kuruluşunun 20’inci yılını kutlayacak olan Honest Travel Group filosuna 2 Temsa Maraton ve 1 Temsa Safir kattı. Şirket 10 Temsa otobüs yatırımı daha yapacak. 
Latin Amerika’dan Türkiye’ye gelen turistlerin yüzde 75’ini taşıyan Honest Travel Group, 2019 yılına otobüs yatırımları ile başladı. Filosunda 20 otobüs, 6 midibüs ve 4 minibüs bulunan Honest Travel Group, 2 Maraton ve 1 Safir aldı. 


2011’de ilk araç yatırımı oldu 
Bu yıl şirketlerinin kuruluşunun 20’inci yaşını kutlayacaklarını belirten Honest Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci, “Turizm alanında 20 yılımızı kutluyoruz. Ancak ilk araç yatırımımızı 2011 yılında gerçekleştirdik. 8 yıllık süre içerisinde 20 büyük otobüs, 6 küçük otobüs ve 4 minibüs olmak üzere toplam 30 araçlık bir filoya ulaştık. Turizm sektörü her zaman ülkemizin en önemli gelir kaynakları arasında yer aldı. Turizm sektöründeki olumlu veya olumsuz gelişmelerin ekonomiye yansımaları da çok ciddi oluyor. 2018 yılında turizm sektörü çok büyük bir ivme yakaladı. Ülkemize 43 milyon civarında turist geldi. Honest Travel Group olarak bizim yoğunlaştığımız turist grubu ise Latin Amerika’dan gelenler.  Biz ülkemize gelen turistleri hem en güvenli hem de en konforlu düzeyde taşıma çabası içinde olurken, daha fazla turist getirmenin de çalışmalarını yaptık. Latin Amerika ile ticari ve turistik tüm ilişkilerin gelişimini sağlamak için tüm ekibimle çok yoğun bir çaba içinde olduk. MÜSİAD  bünyesinde Meksika Başkanlığını da üstlendim. Bu çabamızın karşılığını da aldık ve  Latin Amerika’dan gelen turist sayısı 3 kat arttı. 2017’de ülkemize gelen turist sayısı 147 bin iken 2018’de bu 250 bini geçti” dedi.  

Otel yatırımı ve balon taşımacılığı
Taşımacılığın yanı sıra otel yatırımlarının da bulunduğunu belirten Deveci, “Grubumuzun bünyesinde Kapadokya’da yapımı devam eden iki otel inşaatımız, 2 balon şirketimiz, turizm şirketleri ve Dubai’de faaliyet gösteren taşımacılık şirketimizde bulunuyor” dedi. 

Turizmde beklentimiz yüksek, Temsa yatırımı yaptık  
2 Maraton ve 1 Safir yatırımı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Cengiz Deveci, “2019 yılında turizm sektörümüzden beklentilerimizde çok yüksek. Bu beklenti bizi yeni yatırımlara yöneltti. Temsa ülkemizin en önemli değerleri arasında yer alıyor. Yurtiçine otobüs satışının yanı sıra dünyanın birçok ülkesine otobüs ihraç ediyorlar. Turizm sektöründe müşterilerimizin beklediği güvenlik ve konfor düzeyine Temsa araçlar tam anlamıyla karşılık veriyor. Bizim de tercihimiz Temsa oldu ve 2 Maraton ve 1 Safir yatırımı yaptık” dedi. 

Daha büyük hedefler için 
Honest Travel Operasyon ve Transport Müdürü Erkan M. Bulutlar da yaptığı açıklamada“ Bu yıldan herkesin turizmden beklentisi üst düzeyde. Bizde yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.  Hep birlikte bütün çalışanlar olarak şirketimizi daha büyük hedeflere ulaştırmak için var gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu. 

Temsa tercihi 
Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de, 2019 yılına peş peşe otobüs teslimatları ile başladıklarını belirterek, “Şehirlerarasının yanı sıra turizm taşımacılığı sektörüne de teslimatlarımız sürüyor. Honest Travel Group şirketi de 20 yılını kutlayan bir şirket ve turizm sektöründe elde ettiği başarılarla adından söz ettiriyor. Başarılı bir şirketin büyüyen hedeflerinde Temsa tercihi de bize gurur veriyor.  Yeni işbirlikleri noktasında Honest Travel ile görüşmelerimiz devam ediyor.  2 Maraton ve 1 Safir aracımız şirkete hayırlı olsun, bol kazanç getirsin” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159