Otokar yeni otobüs Sultan VIP MEGA piyasada

banner113

Otokar’ın en çok tercih edilen Sultan ürün ailesine yeni bir model daha eklendi. Yeni Sultan MEGA VIP, seçkin VIP transfer hizmetleri ve seyahatler için özel olarak tasarlandı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 02.06.2015, 15:07 02.06.2015, 15:16 Taşıma Dünyası
Otokar yeni otobüs Sultan VIP MEGA piyasada
Türkiye’nin en modern Ar-Ge Merkezi’ne sahip Otokar, özel ihtiyaçlara uygun olarak tasarladığı araçlarla müşterilerinin beklentilerini karşılamayı sürdürüyor. Oldukça niş bir pazar olan VIP taşımacılık hizmetleri için hazırlanan Sultan Mega VIP, sahip olduğu özellikleriyle özel misafir taşıma segmentinde yeni standartlar belirliyor.

Sultan MEGA VIP ile kaliteli ve şık seyahat artık imkânsız değil 

Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs markası Otokar, müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda Sultan MEGA’nın VIP versiyonunu hazırladı. Turizm sektörü tarafından yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimi nedeniyle tercih edilen Sultan MEGA, VIP versiyonu sayesinde özel müşterilerin, davetlilerin ve yolcularının taşınmasında ses getirecek bir alternatif olacak.

2+1 koltuk düzeni sayesinde elde edilen geniş diz ve omuz mesafesi, yolcuların seyahatinin keyifle geçirmesini sağlıyor. Deri ve kumaş karışımı zarif döşemelere iç mekanda kullanılan renk uyumlu malzemeler, araç içerisinde uyumlu ve estetik bir görsellik yaratılan Sultan MEGA VIP’nin koltuk kapasitesi 25+1+1. Geniş iç hacmi, rahat koltukları ve her mevsime uygun klima sistemiyle donatılan Sultan MEGA VIP’te, özel tasarımlı aydınlatma sisteminden ahşap yer kaplamasına kadar tüm detaylar kalitesiyle göz dolduruyor. Sultan MEGA VIP yolcuları koltuklarda yer alan LCD ekranda sinema filmi izleme keyfinin yanı sıra uydu üzerinden dijital yayın izleme imkanına da sahipken sıcak ve soğuk ikramlar için bulunan su ısıtıcısı ve buzdolabı, yolcuların şımartılmasını sağlıyor. Sürücü konforunun da unutulmadığı Sultan MEGA VIP’nin sürücü mahalindeki konsolda kullanılan siyah ahşap kaplama, direksiyon ve vites kolunda  kullanılan deri ve siyah ahşap malzemeye eşlik ediyor. Sürücü konforuysa havalı süspansiyona sahip sürücü koltuğuyla sağlanıyor.

Sultan MEGA VIP konfor, güven ve güçlü performansı bir arada sunuyor

Sultan MEGA VIP ile Türkiye turizm pazarına transfer ve seyahatlerde kullanılmak üzere ayrıcalıklı yolculuk yapma imkanı sunan bir araç kazandırdıklarını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, sözlerine şöyle devam etti: “Dünya çapında çeşitli sektörlerde geniş ürün gamımızla yer alıyoruz. Bu doğrultuda turizm sektörüne kattığımız Sultan MEGA VIP ile ürün yelpazemizi genişletirken böylesi kalite ve güvenlik beklentisi yüksek niş ürünlerde de yetkin ve deneyimli olduğumuzu gösteriyoruz” dedi.

Sultan MEGA VIP, üst düzey güvenlik donanımlarıyla kullanıcıya ayrıcalık sunarken egzoz freni, ön-arka disk frenleri, ABS, tam havalı fren sistemi, geri vites ikaz sesi gibi güvenlik donanımları standart sunuyor.

Ürünlerinde otomotiv sektöründeki teknolojik yenilikleri kullanmaktan geri kalmayan Otokar, Sultan MEGA VIP’de yokuş kalkış sistemi, güçlü performans, güvenilirlik ve dayanıklılık ile dikkatleri üzerine çekerken konfor ve şıklığı da elden bırakmıyor. 

Sultan MEGA VIP kullanıcısına navigasyon sistemi ve geri dönüş kamerası gibi sürüş destek sistemleri sunarken yolcuların keyfi MP3 çalar özellikli USB bağlantısı yardımıyla sağlanıyor. Ayrıca yolcuların rahatlığı havalı süspansiyonlarla artırılıyor.



Yorumlar (1)
baaram saglamam 9 yıl önce
Cok güzel otobisleriniz var cok bendim
banner117
15
açık
banner159