Safranbolu Pınar Tur’un tercihi Safir oldu

banner113

Otobüsçüler, yaşanan bu zorlu süreçte bile yatırım yapmaya devam ediyor. Safranbolu Pınar Tur filosuna Temsa Safir otobüs kattı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 29.04.2020, 20:58 29.04.2020, 21:09 Taşıma Dünyası
Safranbolu Pınar Tur’un tercihi Safir oldu
Temsa Adana Fabrikasında teslim edilen Safir otobüsü firma sahibi Mehmet Çetin teslim aldı.  Otobüsçünün bu zorlu süreçleri de aşarak yine en iyi en güvenli hizmeti sunma gayreti içinde olacağını belirten Mehmet Çetin, “Sadece bugünü düşünerek hareket edemezsiniz. 2020 yılının güzel geçeceği beklentisi içinde yeni otobüs yatırım planımızı yapmıştık. Salgın başlayınca yatırımdan vazgeçme yönüne gitmedik. Çünkü bu zor günlerde geçecek ve biz yolcumuza o dönemde en yeni en güvenli araçlarla hizmet vereceğiz. Temsa Safir otobüslerde bizim müşterimize sunmak istediğimiz kalite beklentimizi tam anlamıyla karşılıyor. Ayrıca bu zorlui geçen süreç işletme maliyetinin önemini daha da büyüttü diye düşünüyorum. İşletme sürecindeki maliyet avantajı da beni Temsa yatırıma yönelten unsurlardan biri oldu” dedi. 

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci’de, “Ülkenin de, taşımacılarında bu zorlu günleri en kısa sürede atlatması en büyük dileğimiz. Bizde otobüsçüler gibi bu zorlu süreçleri atlatacağımıza da inanıyoruz. Biz taşımacıların en zorlu döneminde bile yanında olmaya devam edeceği. Yeni Safir aracın da Safranbolu Pınar Turizm’e hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159