TEMSA’dan Kanatoğulları Turizm’e 7 Prestij SX

banner113

Afyon’un en önde gelen şirketlerinden Kanatoğulları Turizm, filosuna 7 Prestij SX ekledi. Firma 8 adet daha Prestij SX yatırımı hedefliyor.

banner114
TURİZM TAŞIMA 09.08.2016, 11:49 09.08.2016, 11:57 Taşıma Dünyası
TEMSA’dan Kanatoğulları Turizm’e 7 Prestij SX
Kanatoğulları Turizm, personel, okul ve turizm taşımacılığı alanında 199'dan beri hizmet veriyor. Firmanın filosunda 100 özmal araç bulunuyor. Kanatoğulları Turizm’e 7 Prestij SX araçlarının teslimi için düzenlenen törene firma sahibi Süleyman Kanatoğulları, Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim, Temsa bayisi Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, Ant Oto İzmir Müdürü Fatih Kaya ve Satış Yetkilisi Şakir Yılmaz katıldı. 

8 Prestij SX yatırımı daha
Temsa Prestij SX tercihinde öncelikli etkenin düşük yakıt tüketimi ve Temsa Bayisi Ant Oto’nun sıcak yaklaşımı olduğunu belirten Süleyman Kanatoğulları, “Filomuzda ağırlıklı olarak başka bir markanın araçları bulunuyor. Ancak ilk kez öz mal sıfır yatırımında Temsa Prestij SX aracı tercih ettik. Filomuzda ikinci el olarak 4 adet Prestij vardı. Bu araçların da yakıt tüketiminden memnunduk.  Birde Temsa’nın bayisi Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy’un sıcak yaklaşımı tercihimizde çok büyük etken oldu.  Bu diyalog devam ettikçe, okulların durumuna göre  biz 7 veya 8 adet daha Prestij yatırımı daha yapmayı planlıyoruz” dedi.  

Geleceğe yönelik umutluyuz 
Gelecek sürece yönelik umutlarını koruduklarını belirten Süleyman Kanatoğulları, “Devletimiz dimdik ayakta durdukça, ekonomimiz bozulmadığı sürece  biz de geleceğe umutlu oluyoruz. Ekonomi düzgün giderse bizde ödemelerimizi zamanında alabiliyoruz” dedi. 

Her yıl 10 civarında araç yatırımı 
Afyon ve Eskişehir’de faaliyet gösterdiklerini ifade eden Kanatoğulları, “Biz yeni araç yatırımında bölge firmalarına da örnek oluyoruz. En çok araç bulunan firmalar arasındayız. Öğrenci taşımacılığı çok zor bir alan. Velilerle ikili diyalog kolay değil.  Bu süreç çok önemli. Ekibin, kadron, şoför ve hostesin de çok önemli. Bunlara dikkat ettiğin zaman iş kendiliğinden geliyor.  Afyon’daki kolejlerin yüzde 90’ı bizdedir. Turizm tarafında da etkiniz. 14 civarında da büyük otobüsümüz var. Her yıl bir iki adet büyük otobüs, 10 adette midibüs yatırımı yapıyoruz. Filomuzda araçların yaş ortalaması 5. İkinci elde aracın yaşı 10’u geçtiğinde sıkıntı olur” diye konuştu. 

Lider firmaların tercihi Prestij SX 
Prestij SX araçlarının her bölgenin lider firmasının filosunda yerini almaya devam ettiğine dikkat çeken Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, “Kanatoğulları Turizm de Afyon’un en önde gelen lider şirketleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar işbirliği sürecimiz çok sık olmamış. Firma ilk kez bir özmal yatırımı ile Prestij tercihinde bulunuyor. Biz bu işbirliğinin bundan sonraki süreçte daha sık gerçekleşmesi için elimizden gelen desteği ve ilgiyi göstereceğiz. 8 adetlik Prestij SX yatırımı için de görüşmeler sürüyor. Prestij SX tercihlerinden dolayı Sayın Süleyman Kanatoğulları’na teşekkür ediyor ve yeni araçlarımızın hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159